cum se elimina apa de ploaie din zona bidonului de spalare parbriz?
Scurgere Jgheab
Collapse
X
-
Daca vorbim despre locasul unde este montat bidonul pentru spalat parbrizul,are sub el o "gaura".Am observat-o cand am demontat masina pentru vopsitorie,daca nu se scurge,posibil sa fie infundata cu resturi de frunze,etc.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Unde sa bage baietii jetul,,la motor?
Sub capota la vasul de lichid de parbriz se refera @Adi si nu la mizeria stransa in aripa jos la roti fata.
Adi,,dai grilajul ala negru jos de la vas si o sa gasesti niste garnituri (( pe unde se scurge apa )) negre in lateralele masinii pe langa telescoape si alea sunt infundate mai muuult ca sigur cu mizerie/frunze,etc,,,eu unul le-am scos de tot!
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostUnde sa bage baietii jetul,,la motor?
Sub capota la vasul de lichid de parbriz se refera @Adi si nu la mizeria stransa in aripa jos la roti fata.
Adi,,dai grilajul ala negru jos de la vas si o sa gasesti niste garnituri (( pe unde se scurge apa )) negre in lateralele masinii pe langa telescoape si alea sunt infundate mai muuult ca sigur cu mizerie/frunze,etc,,,eu unul le-am scos de tot!
Comment
-
Mare atentie la acele scurgeri, ama patit-o acum 1 sapatamana cand a plouat 2 zile cred;
scurgerile acelea din laterale (unul este sub bidonul de lichid parbriz) erau infundate, astfel ca s-a adunat apa in acel jgheab iar cand s-a umplut, a inceput sa patrunda (apa) in masina pe undeva pe la mijloc pe unde este o gaura care face legatura intre motor si habitaclul.
A trebuit sa scot scaunele si bancheta pentru a usca mocheta cum trebuie
.
Ofttopic: cu ocazia asta am observat ca mocheta pe o portiune de 80% sta direct pe tabla; voi incerca cat de curand sa o antifonez un pic.
Comment
Comment