Scurgere Jgheab

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scurgere Jgheab

cum se elimina apa de ploaie din zona bidonului de spalare parbriz?

Eu cand am golit bidonul de lichid de parbriz am cautat un furtunas mai subtirel ca cel pt scos vinul, ai putea sa incerci si tu cu un furtunas.

Comment

Daca vorbim despre locasul unde este montat bidonul pentru spalat parbrizul,are sub el o "gaura".Am observat-o cand am demontat masina pentru vopsitorie,daca nu se scurge,posibil sa fie infundata cu resturi de frunze,etc.
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

E vorba de apa de pploaie care se aduna in jgheabul de sub parbriz-acolo unde se afla si bidonul pt. spalat parbrz; nu se mai scurge si nu stiu care e cauza
        Last edited by 77sky; 4 July 2011, 15:08.

Comment

mai curata lateral de frunze si gunoaie. cand mergi la spalatorie de regula baietii care stiu baga jetul sa scoata mizeria

Comment

Unde sa bage baietii jetul,,la motor?
            Sub capota la vasul de lichid de parbriz se refera @Adi si nu la mizeria stransa in aripa jos la roti fata.
            Adi,,dai grilajul ala negru jos de la vas si o sa gasesti niste garnituri (( pe unde se scurge apa )) negre in lateralele masinii pe langa telescoape si alea sunt infundate mai muuult ca sigur cu mizerie/frunze,etc,,,eu unul le-am scos de tot!

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
              Unde sa bage baietii jetul,,la motor?
              Sub capota la vasul de lichid de parbriz se refera @Adi si nu la mizeria stransa in aripa jos la roti fata.
              Adi,,dai grilajul ala negru jos de la vas si o sa gasesti niste garnituri (( pe unde se scurge apa )) negre in lateralele masinii pe langa telescoape si alea sunt infundate mai muuult ca sigur cu mizerie/frunze,etc,,,eu unul le-am scos de tot!
              Da, mersi mult!

Comment

Mare atentie la acele scurgeri, ama patit-o acum 1 sapatamana cand a plouat 2 zile cred;
                scurgerile acelea din laterale (unul este sub bidonul de lichid parbriz) erau infundate, astfel ca s-a adunat apa in acel jgheab iar cand s-a umplut, a inceput sa patrunda (apa) in masina pe undeva pe la mijloc pe unde este o gaura care face legatura intre motor si habitaclul.
                A trebuit sa scot scaunele si bancheta pentru a usca mocheta cum trebuie
                .
                Ofttopic: cu ocazia asta am observat ca mocheta pe o portiune de 80% sta direct pe tabla; voi incerca cat de curand sa o antifonez un pic.

Comment

vezi ca ai 2 gauri de scurgere: una sub vasul de lichid spalare parbriz si una simetric pozitionata in partea stinga a autoturismului. scoti grila din plastic si cureti mizeria adunata in acel jgheab. Succes

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google