If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma gandeam sa pun in ''chestiile'' alea rosii, de la bara spate niste leduri care sa se aprinda cand aprind pozitiile
A mai facut cineva asa ceva ?!... se poate ?! Copy of Copy of Picture 023.jpg
alea sunt asa zisele,,ochi de pisica,,seara lumina se reflecta din ele sa fie vazuta masina din spate,cand sunt stinse pozitiile
nu stiu daca poti pune becuri/leduri in spatele lor,incearca si zine si noua
Ai putea incerca sa vezi daca sunt transparente ca sa pui lumina in spatele lor, insa inclin sa cred ca nu sunt. Alta solutie nu vad; daca dai gauri si pui LED-uri o sa se vada dubios spre kitch.
Poti pune dar ai grija ca acei catadioptri sunt obligatorii si orice modificare iti poate lua talonul.Ma bine nu te juca la luminile masini daca nu vrei probleme.Astia se leaga de orice.Eu am fost oprit inclusiv ca aveam proiectoarele aprinse,eu l-e aprinsesem deoarece mai devreme fusesem oprit deoarece ledurile nu au fost vazute bine de agentul respectiv.Altadata m-a oprit deorece credea ca am xenon(am avut si deala dar parca aveam magnet la militieni)Cind a vazut ca nu e sa luat de mine ca de ce are culoarea albastra.De fiecare data am scapat doar cu vorbe frumoase dar stresul de a te opri in trafic nu imi place.
Ai putea incerca sa vezi daca sunt transparente ca sa pui lumina in spatele lor, insa inclin sa cred ca nu sunt. Alta solutie nu vad; daca dai gauri si pui LED-uri o sa se vada dubios spre kitch.
sunt transparente, si ledurile le-as pune in spatele lor ... in asa fel incat ziua sa nu se observe nimic, doar noaptea cand aprind pozitiile. Ce ziceti va bagati la o astfel de modificare ?!
si eu vreau leduri acolo dar trebuie gandit un suport ceva sa bagi ledurile sau eventual module cu led
practic acel stop e "lipit" de spoiler si nu stiu cat de bine ar ilumina ledurile asa de aproape de partea rosie a stopului
o sa incerc sa scot stopul si sa-l asez pe un modul cu led sa vad cum ilumineaza "lampa"
si eu vreau leduri acolo dar trebuie gandit un suport ceva sa bagi ledurile sau eventual module cu led
practic acel stop e "lipit" de spoiler si nu stiu cat de bine ar ilumina ledurile asa de aproape de partea rosie a stopului
o sa incerc sa scot stopul si sa-l asez pe un modul cu led sa vad cum ilumineaza "lampa"
Cred ca nu este ''liptit'' de bara ... am vazut la un taxi ca era spart si parca avea ceva gri, deci ar mai fi ceva intre ... acum nu stiu sigur, eram in trafic iar eu n-am desfacut sa vad cum stau lucrurile pe acolo ... dar cred ca merge o banda de 3 sau 6 leduri plata, rezistenta la apa.
maine imi vine comanda de module cu led si pe weekend ramane sa demondez acel stop si sa-l asez peste placa cu leduri sa vad cum face dispersie stopul
revin cu poze
iaca poze cu stopul cu pricina
am facut o gaura de aprox 5mm si am pus un led de bricheta sa vad ce si cum si iata ceva poze
deci concluzie merg puse niste benzi cu smd ca-s mai subtiri / de altceva nu-i loc /
sa ai totusi si lumina puternica acolo
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment