Originally posted by search_me71
View Post
Leduri In Bara Spate Ph2 ?!
Collapse
X
-
In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
-
sincer nu vad avanaju la aprinderea acestor'ochi de pisica"........maidegraba eu le-aas schimba geamu si as face pt marsarier.....
nu sariti pe mine,e o parereAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
atasez o poza cu catadioptriile in care am pus cate 9 leduri smd in fiecareAttached FilesHD-87-DLR
Comment
-
Originally posted by pipan View Postsincer nu vad avanaju la aprinderea acestor'ochi de pisica"........maidegraba eu le-aas schimba geamu si as face pt marsarier.....
nu sariti pe mine,e o parere
Mie imi place cum arata si de aceea am intrebat.
Deci revin:
Banda cu LED-uri se alimenteaza direct la 12 Volti?
Sunt LED-uri albe?"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Ma poate ajuta cineva cu denumirea exacta al acestor catadioptrii?
Le am dat jos sa vad cam ce as avea nevoie sa demarez treaba cu montatul LED-urilor si am constatat ca abia stau acolo deoarece aveau urechile laterale rupte (se pot rupe asa fara nici-un soc in bare???)
Vreau sa iau altele si sa stiu cum sa caut pe forum sau in magazine."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Originally posted by andrei_aol View Postcred ca varianta cu leduri albe ptr marsalier e cea mai buna, tinand cont ca loganu are doar intr-o parte bec ptr a lumina in spate, poate face cineva chestia asta si posteaza poze sau un clip cu produsu finit sa ne facem o idee"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
-
Originally posted by PRESTIGE View PostSi de cele rosii nu se ia sau cum?
@andrei: Pentru a le face sa lumineze alb, trebuie sticla transparenta cu leduri albe. In astea degeaba pui leduri albe, o sa lumineze tot rosu. Ai mai sus o poza cu leduri albe in ele la userul bfs.
La userul @bfs scrie ca are 4 leduri supeflux rosii..."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
Comment