Problema...aerator...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce vina are frate masina? Daca tot dai da dracu`n ala care ti`a taiat calea nu`n masina care nici o vina

Comment

Mda... ciudata reactie sa bati golanelul. Incearca sa-l caftesti pe ala ce greseste ca masina nu are vina. nu stie ce face.
      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

@r3duc: ii stiu numarul, pana la urma gasesc unde o parcheaza noaptea rotile taiate...putin acid de baterie pe caroserie...si gata
        sigpic

Comment

Avea stiker cu logan club ?

sigpic

Comment

Daca e LGN club..... imediat o sa auzi ca o sa se planga cineva ca i-a taiat rotile si toate cele ce planuieste gogoasha ))
            sigpic

Comment

@dorutz: nu cred ca era membru, oricum nu are dovezi ca i le-am taiat yo
              sigpic

Comment

Nu merge cu aspiratorul, cu ce sa mai incerc sa le scot ??
                sigpic

Comment

Daca nu te deranjeaza lasale acolo si pune altul nou la locul lui

Comment

Nu stiu...mi se pare aiurea cu alea acolo...
                    sigpic

Comment

Mergi ma la dacia service da o cafea sau un cartus de tigari unui meserias si iti scoate ala aerosoarele de pe conducta... ii zici ca a picat un elefant pe aerosoare... minti si tu ceva doar ai 20 de ani nu 2 ani

Comment

@memphis_taz: oricum o sa merg zilele astea, ca mi-a bagat careva care nu a avut ce face o piatra pe teava de esapament si sa mi-o scoata de acolo si o sa le zic si de aerator. sper sa nu imi desfaca bordul ca le las acolo.
                        sigpic

Comment

Nu cred ca iti desface bordul... decat consola centrala ;)) sa ai bafta si sa-mi dai un PM cu ceea ce ai reusit!!!

Comment

Da...mersi, revin cu PM
                            sigpic

Comment

Gogoasha dute frate in service,spune-le alora care este problema si te rezolva...ce tot incerci tu cu aspiratoru si toate improvizatiile astea..dute akolo si te rezolva oamenii

Comment

Deci ai rezolvat cumva pana la urma?Ca si eu am scapat un capacel micut pe la aerisirea parbriz dar la mine acum se aude cand umblu la butonul de directionat aerul.Oare merge tot cu un aspirator?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google