La nervi am dat un pumn la unul din cele 2 aeratoare din centrul consolei, adica cea dinspre sofer si mi-a intrat chestiile alea 2 care se rabateaza in interior pe conducta aia. cum le scot de acolo?? Acum am o gaura si sa pun altele...trebuie desfacut bordul?? Are ceva daca le las acolo ??
Problema...aerator...
Collapse
X
-
Cu un aspirator dar inchizi celelate clapete sa se faca vacumul doar pe acea gaura (un aspirator casnic de putere mai mare ca sa nu te chinui'1500 w') astept berea - si cand te mai enervezi uitate in oglinda si ardeti una ,masina nare nici o vina
Originally posted by SoNyKeL View PostDar sau dus rau rau in fund?Last edited by Seba; 28 March 2008, 12:23.
Comment
-
Cred ca il cheama pamantul "of topic"
-------------------------------------------------------------
Cu un aspirator dar inchizi celelate clapete sa se faca vacumul doar pe acea gaura (un aspirator casnic de putere mai mare ca sa nu te chinui'1500 w') astept berea - si cand te mai enervezi uitate in oglinda si ardeti una ,masina nare nici o vina
Comment
-
Nu fac zgomot... dar sa nu intre prin ceva pe acolo sa mai fac alta problema...
nervi din cauza la un participant la trafic care mi-a taiat calea de 2 ori si m-am luat dupa el, l-am oprit si m-am dat jos la el cu un pulan. era unu la 40 ani asa, dar nu i-am picat nici una ca a sarit mama "omori omu` cu aia" si de nervi am fu**t una la aerator. acum mi-am procurat si spray paralizant defenol cs nu stiu cat de bun e, e un spray negru si in curand permis port-arma respectiv arma.
@petroman: daca reusesc cu aspiratorul, trebuie sa iti dau 2 beri, una trebuie oricum sa ti-o dau ca mai ajutat cu franele...
sorry ca raspund mai greu dar mai plec prin orassigpic
Comment
Comment