If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut baieti am observat acum 2 zile cand am deschis capoza ca am avut o scurgere de ulei la o componenta si nu stiu ce este.Eu cred caeste pompa de servo dar nu stiu exact scurgerea nu este mare dar a fost suficienta incat sa arunce si pe capota . Imi puteti spune ce este acest component si din ce cauza sa scurs ulei? motorul are 20.000 de km nu am avut probleme cu el.
intr-adevar aia e pompa de servodirectie
e "plansa" un pic acolo in spate
eu am deja al treilea an de cand e asa si la mine si inca merge
nu ai ce sa-i faci altceva decat sa o inlocuiesti
sfatul meu e sa o lasi asa cat mai merge, cand pica de tot o schimbi, numai sa mai verifici nivelul uleiului de servo
eu ma mai uit din cand in cand pe la ea sa vad daca nu curge mai tare(la mine e mai greu, eu nu am AC si pompa e dedesubt) dar tot asa este de mult timp
pentru putin...
pai nu-ti face griji, asa cum e ea acum, o sa mai faci cateva zeci de mii de km
nu e ceva grav, nici nu stiu daca o sa curga mai tare de atat,la mine tot asa este de foarte mult timp
aceeasi problema am avut-o si eu, si tot la planetara stanga. problema este semeringul care scapa ulei din cutia de viteze. eu am pus la un moment dat o soricel sau acea curelusa din plastic, si am tras cat de tare am putut .. a tinut o perioada. Pentruca mie imi batea si planetara, m-am decis sa o schimb.
Urate probleme... eu am doar 20 de mi de km ma asteptam sa tina mai mult motoru fara sa schimb nimic in afara de filntru de aier si sa ii fac schimbu de ulei.
in cazul asta , ti-as sugera sa verifici si nivelul uleiului in cutie , sa nu ai surpriza sa nu fie deloc .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment