1)Stie cineva daca toba este de inox 2) Cu benzina de 99 consumul este mai mare fata de 95
Doua Intrebari
Collapse
X
-
1. Traseul de esapament de pe Logan este aproape tot din inox (doar invelisul camerei detente este aluminizat). E adevarat nu un inox de cea mai inalta calitate ca AISI 304 ci unul care sa permita un raport calitate/pret optim avand in vedere ca au vrut sa scoata un pret foarte mic pe masina.
2. Consumul ar trebui sa fie putin mai mare, cu 0,2-0,5 L/100 km.
Originally posted by raduprov View PostEu am euro 2 pe el
Comment
-
Originally posted by andrei View Post1. Traseul de esapament de pe Logan este aproape tot din inox (doar invelisul camerei detente este aluminizat). E adevarat nu un inox de cea mai inalta calitate ca AISI 304 ci unul care sa permita un raport calitate/pret optim avand in vedere ca au vrut sa scoata un pret foarte mic pe masina.
si inca ceva... cineva care nu a avut ce face mi-a bagat o piatra in toba, ca altfel nu imi imaginez cum putea ajunge acolo...cum pot sa o scot ?? Face un zgomot urat cand merg cu masina mai ales cand o turez...risc sa stric ceva la toba daca merg cu ea acolo ?sigpic
Comment
-
Benzina fiind mai buna posibil sa se consume putin mai multa ca e mai nervoasa si nu te poti abtine sa nu o calci
Comment
Comment