Cum Ati Desfacut Stopurile Cu Leduri, Megadrive?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Ati Desfacut Stopurile Cu Leduri, Megadrive?

postez aceasta intrebare in speranta ca cineva dintre colegii de forum si nu numai,au desfacut stopurile cu leduri de la mega drive,si au vopsit interiorul,avind in vedere ca eu le am argintii in interior si as vrea sa le fac negru mat,mentionez ca orice incercare de a desface plasticul de pe stop a esuat,intrucit sunt foarte bine lipite? astept propuneri auzeam ceva de" la cald" dar cum ??
    sigpic

Poti sa dezlipesti destul de usor ... ai nevoie de 3 lucruri :
    1. Pistol industrial cu aer cald....cele care se folosesc la pus folii ...au 2 trept ...prima la pana la 300 grade si a 2 a de la 300 -600 grade
    2. u surubelnita plata ....pentru a baga intre sticla si stop ...odata ce ii incalzit acel mastik cu care sunt lipite ele
    3. Multa rabdare.

Ar mai fii o varianta ....dar nu o recomand decat pentru stopuri mai calitative ...mai serioase ...

Iei stopu sau faru ...il pui frumos pe un fund de lemn ...sau pe 2 scanduri ...si bagi stopu in cuptoru de gatit .....acel cuptor trebuie sa aibe reglaj de temperatura ....la 300 grade ...lasat 10 minute sa se incalzeasca ....dupa care il scoti ....si tot cu surubelnita plata ...
    Am atasat un tutorial : http://www.youtube.com/watch?v=imIiglkq7HA
    sigpic

Comment

Ok,mersi mult TM80MAT,am sa incerc varianta asta sa vedem poate reusesc...
      sigpic

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google