Butuc Spate Fortat Si Stricat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Butuc Spate Fortat Si Stricat

dupa cum spune titlul e clar care e problema.

Butucul nu mai e utilizabil , portbagajul l-am inchis din greseala si nu se mai desface, casco nu am.

vreau sa iau alt butuc dar nu si pt usi si alte chei pt ca e costisitor.
    Pt deschiderea din masina a portbagajului de ce este nevoie?

ms

Spui ca nu mai poti desface portbagajul din exterior.Nu stiu sigur daca merge,dar ai putea demonta bancheta si spatarul din spate.Spatarul daca nu ma insel,pentru a-l demonta ai nevoie de o cheie inelara de 13.Sunt 2 suruburi in partea de jos.Dupa ce ai demontat cred ca te poti strecura in portbagaj si il poti deschide.

Comment

Ti-a descris colegu' cum deschizi portbagajul. Apoi cumperi un actuator si te duci la cineva sa ti-l monteze si sa-ti faca deschiderea portabajului de pe buton din masina. Daca ai alarma cu functia asta(deschidere portbagaj) e si mai simplu. Butucul cel vechi il anulezi si il lasi asa doar de forma.

Comment

da multumesc pt sfaturi,chiar am putut sa desfac portbagajul prin spate.

Si am luat si alt butuc, "fara coada" cu cheie din vitan+ca mi l-au si montat.

Next time daca o sa mai fie o sa il anulez si o sa ii fac deschidere din interior, iar daca si la usi o sa fie problema le anulez pe TOATE.

Comment

Mai bine in loc de butuc faceai din inox un butuc fals dar inainte de asta te duceai in targ si iti faci deschidere din buton la portbagaj. Si-a facut un prieten de al meu acum o luna de zile si la costat 70 lei cu tot ce trebuie + manopera inclusa. Bafta!

Comment

La un service Dacia iti poti comanda un butuc pe cheia ta (cred ca trebuie factura originala si dureaza vreo luna pana vine).
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Si costa o galeata de bani operatiunea asta.

Comment

Probabil, mai ales daca platesti cu monezi de 1 ban.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google