If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te mai intreb ceva.... cand merg cu geamul din stanga deschis, se aude ceva ca si cum as avea o piatra, sarma, tabla la o roata si falfaie in functie de viteaza cand atinge de sol sau de aripa. M-am uitat bine la cauciucuri si nu vad nimic.
Merci
Este de la macaraua de la geam. Se adună praf pe mecanism sau ”merge” metal pe plastic. Soluţia: dăi faţa de uşă jos şi unge mecanismul de ridicare al geamului. O să ai nişte suprize. Să nu daţi cumva cu silicon pe chedere că o să înnebuniţi.
Vicol Gabriel Cauza: cablu de antena se misca si atinge in diverse locuri pe unde trece prin bord .Rezolvare:Se adauga bureti de fixare sau se fixeaza cablu mai bine de conducta de distributie aer dreapta . Spatiul este foarte mic si pozitia de lucru incomoda .
As baga eu bureti...dar nu am acces de nici un fel.Sa incerc sa pun un copil,sau pe cineva care are mina mai mica...dar mi-e teama ca nu stie ce face si dau de alte belele.Merci oricum pentru sugestie !
Schiftyasd Scartie in mers in partea din stinga a bordului , langa aerator . Daca incerci prin apasarea cu mana intre laterala bordului si usa (sofer inchisa) zgomotul dispare ?
dap dispare daca pun mana pe bord sau pe partea dintre volan si ceasuri.
Este de la macaraua de la geam. Se adună praf pe mecanism sau ”merge” metal pe plastic. Soluţia: dăi faţa de uşă jos şi unge mecanismul de ridicare al geamului. O să ai nişte suprize. Să nu daţi cumva cu silicon pe chedere că o să înnebuniţi.
Care este problema cu siliconul si chederele? Eu am dat vineri seara usor pe chedere, apoi am sters cu o capra, sperand ca nu va mai scartai usa pe cauciucul de la chedere (evident ... tot scartie)
Si la masina mea s-a auzit niste zgomote ciudate la bord.Am demontat cochila si intre inbinanari la cochila am pus un rand de cauciuc,din ala care se pune si la geam.Si ciudat, dar nu mai aude nici un zgomot cum s-a auzit.Eu asa am rezolvat problema.
Salutare. Azi am identificat un sunet ciudat in interior la volan. Am desfacut cochilia si am depistat problema: In interior are o banda electronica, care probabil din cate am dedus eu este de la airbag. Acolo mai este un plastic si probabil adica mai mult ca sigur acela scoate sunetul. Ce pot face sa diminuez macar zgomotul?
Mie-mi zdrongane plasticul ala dintre volan si ceasuri.Iarna suna ca-i frig si se contracta..Iar vara..Nu se aude nimic ca se dilata.Cum il pot da jos?Sa pun un burete sau ceva..
@Vlad asa aveam si eu impresia ca de la aerator vine.Da` defapt e plasticu dintre ceasuri si volan.Am lipit un burete subtire..Cu banda adeziva si pe plasticu de sus si pe cel de jos ..Nu mai suna nimic acum
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment