As vrea si eu o explicatie pentru ca teoria cu stricarea CB-ului am tot auzit-o si nu stiu cat de adevarata poate fi.
Autonomie
Collapse
X
-
Da, si eu as vrea sa primesc explicatia aia, inexistenta si mai mult ca sigur o sa fie inventata...
Comment
-
Calculator resetat din fata blocului.Am facut un drum pana la mare,dus-intors,noapte drum nu prea aglomerat,2 persoane in masina fara bagaje.Pe autostrada mers aproximativ constant 140 km/h,in localitati maxim 90(ca sa nu raman fara abecedar),in afara localitatilor 120-140 km/h.Km facuti:555-litrii consumati 44.5=consum de 7.9.Mult prea mare!!!
Comment
-
Cred totusi ca "Mult prea mare!!! " nu este, avand in vedere ca tu ai rulat totusi o distanta ff mare, la un nivel de turatii destul de mare....si daca a mai batut si vantul aiurea, sau cine stie ce alte conditii.....cred ca acest consum este oarecum explicabil....
sigpic
Comment
-
Plin facut....ochi a intrat calculat si nu de pompa...67 litri...50 pe carte restul sunt rezerva....pt orice eventualitate...si consumul variaza in functie de conditii meteo ,de drum,calitatea benzinei ,stilul de condus....dar e bun 7.9....numai bine la toata lumea....JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Salutare baieti in leg cu consumul la prestige....Cu omv carerra100 plin facut pe distanta bucuresti bacau in regim normal si cateodata ma mai dadeam la ea (160-170), mi-a luat 7.1l/100 in conditiile in care resetasem in ziua resp cb-ul in buc si pana la munca (15 km) imi arata 12l/100 consumTo be or not to be....???
Comment
-
Scz daca nu s-a inteles.... Nu am mers numai cu 160-170...Ci doar din cand in cand....Cand imi permitea soseaua.... In rest am mers 110-120-130 si 60 in localitati....Nu vreau sa creada lumea ca la 160-170 asta ar fi consumul prestige-ului 1.6 16vTo be or not to be....???
Comment
-
Ca sa fiu un pic rautacios
drum bucursti-bacau- pe coclauri- bacau-bucuresti 4,2 diesel accelelari blana dar nu mai mult de 120 km/h motorina euro 4 petrom. ( fara aer conditionat)
acelasi traseu cu aer conditionat si si la viteza mai mare- 4,5 spre 4,6 - fluctua.1.5 dc
Comment
-
Eu am facut plinul la Rompetrol in Medias.. Tipul de acolo mi-a umplut ochi rezervorul. La bord imi indica 50 litri.. Am merg exact 537 km pana mi-a scazut prima liniuta de combustibil.. 537 km imi indica tot 50 litri..Dupa ce a scazut prima liniuta mi-a indicat 45 litri... Apoi, la fiecare 110-130 km mai scadea cate o linie... Stiu ca nu este bine s afaci plinul ochi dara tunci s-a intamplat..
Comment
-
Aici nu e sectiunea pt prestige? De ce s-ar da cu presupusu ceilalti ce au alta motorizare (diesel)?
Ca sa faceti cat mai multe posturi?
Sau ca sunteti rautaciosi, si vreti sa aratati cat de putin consuma tractorasu?...Ex BLUE care ne explica ca el a mers 537 de km pana cand a scazut o liniuta la indicatorul de benzina. NU NE INTERESEAZA CAT CONSUMA DCI TAU!!! CI AUTONOMIA PRESTIGE!!!
RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!
Comment
-
Nu asta era ideea, ci faptul ca trebuie sa scrie la fiecare thread in parte DESPRE ce tebuie. AI cumva prestige?
De ce spun toate astea, pt ca o sa ajungem iar sa ne certam si nu cred ca tebuie alta cearta.
Imi pare rau daca am fost prea dur, dar mai cititi si voi regulamentul
Comment
Comment