As avea si eu o intrebare v-a sunat cumva cineva ca fiind de la o firma estelle ceva de genul acesta sa va intrebe de nemultumirile care le aveti la logan?
Firma Sondaj Logan
Collapse
X
-
Nu ne-a sunat .....dar stiu unde am mai vazut denumirea asta de firma ....pe niste CD-uri
DSC02950.JPG
Pe tine te-a sunat sau pe tatal tau ??? sigur nu e vreo pacaleala de 1 aprilie facuta mai devreme ?Last edited by dorutz; 31 March 2008, 20:07.sigpic
-
Daca tot m-au sunat le-am bagat o lista intreaga ca de exemplu: incalzire scaune, instalatie xenon, filtru polen, impuls geamuri, geamuri fumurii din fabrica, conducte redirectionare aer etc astea fiind cu optiuni bineinteleslaureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
sunat de dacia ieri
Am fost sunat de cei de la dacia ieri o fata si ma chestionat despre datele care le- am inregisttrat la ei . Au zis ca vor sa faca o oferta financiara pentru intretinerea masini,ceea ce ma face sa cred ca de fapt erau de la vreo banca ce are acces la datele mele din operatii anterioare.
Comment
-
In mod normal se face un sondaj de catre serviceul in care ai fost pentru a fi intrebat cat de multumit ai fost de lucrarile efectuate. la mine s-a intamplat de cateva ori nu de fiecare data cand am fost in service cred ca se aleg cativa in fiecare zi.
Comment
Comment