Firma Sondaj Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Firma Sondaj Logan

As avea si eu o intrebare v-a sunat cumva cineva ca fiind de la o firma estelle ceva de genul acesta sa va intrebe de nemultumirile care le aveti la logan?
    laureate 1.5l, albastru marin

Nu ne-a sunat .....dar stiu unde am mai vazut denumirea asta de firma ....pe niste CD-uri
    DSC02950.JPG

Pe tine te-a sunat sau pe tatal tau ??? sigur nu e vreo pacaleala de 1 aprilie facuta mai devreme ?
    Last edited by dorutz; 31 March 2008, 20:07.
    sigpic

Comment

Daca tot m-au sunat le-am bagat o lista intreaga ca de exemplu: incalzire scaune, instalatie xenon, filtru polen, impuls geamuri, geamuri fumurii din fabrica, conducte redirectionare aer etc astea fiind cu optiuni bineinteles

Comment

sunat de dacia ieri

Am fost sunat de cei de la dacia ieri o fata si ma chestionat despre datele care le- am inregisttrat la ei . Au zis ca vor sa faca o oferta financiara pentru intretinerea masini,ceea ce ma face sa cred ca de fapt erau de la vreo banca ce are acces la datele mele din operatii anterioare.

Comment

Salut
          probabil ca este o firma de audit
          in consecinta suna ei posesorii de logan care s-au inregistrat la Dacia
          respect

Comment

Si pe mine ma sunat cineva .... sa vada daca sunt multumit se servisul dacia si de angajati;))
            sigpic

Comment

Pai nu te suna dupa fiecare vizita la service cineva de la ei sa te intrebe daca ai fost multumit? Pe mine m-au sunat de fiecare data

Comment

Bogdan1709 corec asa e dupa orice vizita in service te suna

sigpic

Comment

Pe mine m-a sunat o fata si ma intreba daca sunt multumit de masina

Comment

Nu m-au sunat niciodata...stiu ei ca sunt multumit...

Comment

Si pe mine ma sunat o donsoara in legatura cu ceva financiar...nu prea am ascultat-o eu
                      sigpic

Comment

Deci sa clarificam la o luna dupa ce primiti masina va suna sa va intrebe cum e masina daca aveti nemultumiri dupa fiecare vizita in service/revizie va suna sa va intrebe de service

sigpic

Comment

Pe tata l-au sunat acum 3-4 sapt(e pe numele lui masina) cei de la dealer-ul de unde am luat-o sa il intrebe daca nu cumva vrea sa schimbe masina(printre altele).)

Comment

In mod normal se face un sondaj de catre serviceul in care ai fost pentru a fi intrebat cat de multumit ai fost de lucrarile efectuate. la mine s-a intamplat de cateva ori nu de fiecare data cand am fost in service cred ca se aleg cativa in fiecare zi.

Comment

Sondajul nu este facut de service sondajul este facut de dacia ca sa vada cat de bun e serviceul x si y nu ca ar conta ca tu zica da sau nu dar in fine...

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google