Ajutor Pentru Spatiu De Depozitare PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor Pentru Spatiu De Depozitare PH2

Salut!
    De curand am luat un spatiu de depozitare PH2 si as vrea sa-l pun pe loganul meu PH1.Stiu ca trebuiesc facute niste ajustari (taieri),dar mi-e cam frica sa nu gresesc!
    Stie cineva cum si cat trebuie taiat pt a se potrivi in locasul loganului PH1?
    Cred ca nu sunt numai eu in situatia asta,si....ma gandesc ca o schema si niste poze ar fi multor baieti de ajutor!
    Apelez la cei care deja si-au pus spatiul de depozitare PH2!
    Nu ne lasati asa,plsssssssssss

Cel mai usor e sa tai cate putin si sa verifici mereu.Nu poti taia dintr-o data.
    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
    sigpic

Comment

sau ar mai fi sa cauti pe cineva care are consola ph2 pe ph1 si sa le pui una langa alta, consola lui cu consola ta..si sa vezi unde a taiat.bafta!
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Am luat in calcul si varianta asta,dar......as prefera totusi....o schema sau ceva poze....
        Inca mai sper ca exista cineva care ma poate ajuta cu asta.....

Comment

ai rezolvat cu spatiul de depozitare?si eu sunt interesat sa pun asa ceva dar mie sa nu l stric.

Comment

Originally posted by dorupopa2006 View Post
            ai rezolvat cu spatiul de depozitare?si eu sunt interesat sa pun asa ceva dar mie sa nu l stric.
            1.Cumparat
            2.Taiat gresit
            3.Aruncat
            4.Lasat pagubas

Comment

Poate asa te-ai lamurit ca nu este o afacere acel plastic de ph2 , plus ca se vede urat la imbinarea de sub bord.
              real power..... diesel power by

Comment

@cosmindan. Daca stii cum sa-l tai se va potrivi perfect, fara spatii goale fara nebunii si iti va oferi un spatiu in plus in masina. In mare parte ca sa se potriveasca, ar fi bine ca atunci cand se taie( cu o fresa, dremel samd... nu cu cutter-ul ca nu prea ai sanse sa-ti iasa frumos cu ala) sa se foloseasca machete pentru partile taiate, de la cineva care a realizat-o cum trebuie. Eu unul pe vechiul logan asa am facut si a iesit foarte bine, dupa ce am stricat una in prealabil incercand ... cu cutter-ul.
                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google