Eroare Ceas Km/h

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OFF TOPIC putin... e vreun thread pe forum despre desfacerea bordului? daca da poate sa posteze cineva linku? Multumesc.
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

Mishu, esti tare man!
      Ideea e sa pot regla rapid ceasu cum trebuie, dupa ce mi-am luat portia de adrenalina.
      Iti dai seama...asta e buna si pentru efect...il mai cari pe unu mai nestiutor, dar pronit rau contra Loganului...sa vada cum fuge un 1.4 cu 200/h...pfuaii..inuman, sa povesteasca ala la toti smecherii ce tare masina ai. ))

PS: da, abatera la vit. maxima la Logan e ~7%. Mie mi-a aratat 175/h cand m-am ''incordat'' la el, deci real iese un 162/h cat da cartea.
      Last edited by Octavian; 2 April 2008, 15:34.

Comment

Intrebare intrebatoare: viteza maxima constructiva din acte este masurata cu vitezometrul masinii sau este reala(sa spunem masurata cu GPS sau cu un vitezometru fara eroare)?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai tinand cont ca e vorba de dacie e masurata ochio metric adica , se ia una bucata logan pe una bucata sosea , se ia una bucata banca si se pun una bucata baba crizata , una bucata gabor se mai pune si una bucata mos nazist si la sfarsit se adauga una bucata pusti racer... se trece cu loganu prin fata lor , si dupaia se ia una bucata inginer dacia si se duce la una bucata banca si pune cate una bucata intrebare la fiecare din juriu si uite asa se face una bucata medie aritmetica si se afla viteza maxima la una bucata logan

sigpic

Comment

Bine ca nu are eroare la ceasu de la turatii ca era mai rau!!!

Comment

Originally posted by Rocri View Post
              viteza maxima constructiva din acte este masurata cu vitezometrul masinii sau este reala?
              E viteza reala.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Adik 190+ cu care se lauda ... vitezomanii teribilisti
                sigpicMy ride

Comment

Ba voi aveti ce aveti cu vitezomanii teribilisti... in fine... in clasa a 10-a la masurari tehnice am invatat de mai multe tipuri de ceasuri. Astea sunt ceasuri cu eroare medie. Exista cumva ceasuri cu eroare 0 care sa se poata monta pe LOGAN??? Vreau sa stiu... pt ca nu imi place sa fiu mintit cu cat merg la ora...
                  1. nu mi se pare corect ca nici o masina sa aiba aceasta eroare
                  2. nu ma intereseaza ca si skoda are aceeasi eroare sau mai stiu eu ce masina...
                  pe mine ma intereseaza sa fie precizie milimetrica...
                  spunea cineva de schimbarea cauciucurilor ca sa nu mai fie aceasta eroare... pai parca trebuia din fabrica sa aiba dimensionarea corecta a rotilor sa nu mai existe eroarea asta tampita.... in fine astept un raspuns cat se poate de stiintific

Comment

Ceasuri cu eroare 0? Pai nici ceasurile atomice nu au eroare zero...au eroare de ~ 2 nanosecunde/zi

Comment

In europa e o directiva prin care vitezometru NU trebuie sa arate o valoare mai mica decat cea reala, iar viteza indicata nu trebuie sa fie mai mare de 110% din cea reala plus 4km/h la viteze de 40/80/120.
                      deci tati cum sa-ti explic...inteleg ca nu vrei sa fii mintit dar e o lege asta.
                      declar thread closed

Comment

Originally posted by RSX View Post
                        Ceasuri cu eroare 0? Pai nici ceasurile atomice nu au eroare zero...au eroare de ~ 2 nanosecunde/zi
                        da apropo de timp ceva de genu , stiati ca... inca nu exista in lume ceva/cineva care sa ne spuna ora exacta , noi putem stii ora exacta de acum 3luni , ptr ca atat dureaza pana se aduna datele de la toate ceasurile atomice din lume(40-60) si se face o medie si asa putem afla cat a fost ora exacta acum o saptamana

sigpic

Comment

A fost ora exacta aici radio romania actualitati stirile
                          sigpic

Comment

Inteleg... deci sa inteleg ca nu se gasesc nicaieri ceasuri kilometrice care sa indice foarte aproape de viteza reala, si eu tot nu inteleg de ce e aplicata legea aia tampita... LEGILE SUNT PENTRU PROSTI!!! NICIODATA NU MA CONFORMEZ LOR ;))

Comment

Ia-ti bre un jipies si ai terminat socoteala.

PS: si ala are o miiica mica eroare )

Comment

Decat sa dau banii pe un GPS mai bine bag benzina sau cumpar alt accesoriu pt Loganelu meu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google