Sunt nou pe acest forum si m-ar interesa si pe mine unde as putea aplica folie omologata(si la ce pret)si unde pot sa imi vopsesc elementele negre de pe masina(cam la ce pret),in Brasov?
Folie Omologata+vopsire Elemente Negre
Collapse
X
-
100 ron p o singura bara?Si o face calumea sau da cu un strat de vopsea peste plasticul ala(am observat ca dupa un timp la unele loganuri a inceput sa sara vopseaua din acele locuri) Pai eu am postat aici pentru ca ma intereseaza din zona Brasovului(am si specificat),nu am vazut pe nimeni pe forum care sa aplice folie in Brasov,sau care sa dea detalii de la vreo firma de aici.Last edited by crististreulea; 8 April 2008, 12:21.
Comment
-
DeLuXe are dreptate. ai intrat pe sectiunea de intalniri in Brasov ? I-ai intrebat pe baieti care pe unde si-a facut diverse lucruri ? Sunt sigur ca nu. daca ii intrebai ai fi aflat raspunsul. astept sa vorbesti cu ei si pe urma posteaza aici concluziile. pana atunci rog sa nu se mai posteze NIMIC aici.
ok ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by shiftyasd View Post100 ron p o singura bara?Si o face calumea sau da cu un strat de vopsea peste plasticul ala(am observat ca dupa un timp la unele loganuri a inceput sa sara vopseaua din acele locuri) ...
Comment
-
-
Shiftyasd folie ase pune pe vulcan 39 sau pe matei corvin nu stiu ce nr. uite nr meusi sunama daca vrei sa-ti explic mai concret;0743048988Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Comment
-
multumesc pentru ajutor dar nu vreau sa ma complic asa, imi pun de unde mi-o si monteaza sa ii vad si gradu de transparenta, oricum numa in mai o sa imi pun folia,pana atunci studiez piata.Last edited by crististreulea; 8 April 2008, 12:21.
Comment
-
Absolut nici o diferenta poate la banuti pe mine ma ajuns 300 ron laterale spate si lunetaLast edited by doru; 18 April 2008, 20:32.ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
[QUOTE=shiftyasd;103361]aha,ms,am gasit si eu la mine aici cu 280 ron.....deabia astept,numa ca mai dureaza un pic[/Q
dar pun ei folia nu?ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
Comment