Aer Conditionat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aer Conditionat

Vreau sa vad intreb si eu daca stie cineva daca in service la Dacia se poate pune aer conditionat.. si cam cat costa.
    Stiu ca daca as pune-o in alta parte ar costa poate mai putin, dar masina mai are 3 ani de garantie. Multumesc

Da, se poate pune dar costa cam multisor. Am o cunostinta care si-a pus anul trecut AC la Dacia si a costat undeva in jur de 1000 de eur

Comment

1000 de euro te costa cu piese SH , cu piese de la dealer nici nu vreau sa ma gandesc la total.

Comment

1000 e la dealer imi este greu sa cred ... ionut daca esti interesat te pot trimite la niste baieti !

Comment

Da multumesc de ajutor, eu vroiam la dealer pentru ca masina este inca in garantie

Comment

doar compresorul nou nout costa 33 mil , deci costa mai mult de 1000 la dealer .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mie mi-au spus cei de la dacia ca ma costa in jur de 4000 de euro...exagerat de mult...cu 4000 de euro imi cumpar inca un logan cu ac

Comment

exact..decat masina noua cheala..mai bine 4000 pe un second full-options.
                Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                My ride

Comment

un ac (nu de producator) aproximativ 5500 ron. daca te intereseaza, comunica-mi ca sa-ti dau detalii.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google