Garantie Extinsa?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie Extinsa?

Am un logan 1.4 Mpi din 2007 (sunt foarte multzumit de masina) dar azi am avut o minca problema la semafor nu mai intra in viteza am sunat la asitentza au venit destul de repede (desi cu summitu nato se merge cam greu) am ajuns in servis unde mi-au spus ca minunata garantzie NU acopera aceasta mica problema si desi masina are 1 an si aproape 7 luni si 35000km si se pare ca ar fi placa de presiune care ma costa aprox 15000000 lei + tractarea
    ajuns acasa am citit contractul de garantzie extinsa unde nu se specifica NIMIC in legatura cu motorul,cutia sau restu (doar daca sunt piese de calitate proasta)
    daca cineva stie ceva legat de garantzia asta extinsa poate sa-mi spuna si mie va rog.

nu cred ca o placa de presiune tzine doar 35000km daca doar atata tine inseamna ca renuntz la masina

repet daca cineva poate sa ma lamureasca ce acopera garntzia extinsa
    multzumesc anticipat

Salutare, Maf! Sincer sa fiu, m-am cam lamurit si eu ce e cu aceasta "garantie". Iti doresc multa bafta sa-ti rezolvi cu bine problema, dar sunt convins ca, domnii respectivi, vor gasi o modalitate de a ocoli asa zisa garantie. Parerea mea? Mai intreaba si la protectia consumatorului, poate au ceva de spus.

Comment

La mine mai erau 2 luni pana la iesirea din garantia extinsa sia m avut problema cu un semering ...pica ulei pe cureaua de distributie .....si au schimbat cureaua si semeringu fara sa le zic eu ...mi-au aratat ce am si mi-au zis ca trebuie facuta operatiunea . i-am intrebat daca trebuie sa platesc si au zis ca nu ...ca doar am garantie
      sigpic

Comment

Daca nu rezolvi numic, incearca si la protectia consumatorului

Comment

Normal nu se schimba astea pe garantie,placa de presiune,disc ambreiaj,placute frana,discuri frana...dar din moment ce astea nu tin nici 30 mii de km mi se pare normal sa fie considerat defect de fabricatie.Slabe sanse totusi,esti bun doar cand platesti garantia,dup-aia te rogi de ei sa iti repare masina si ti-o repara ca si cum ar face-o pe gratis,carpeala...Mie nu au vrut sa imi repare conductele de AC,care s-au fisurat ,din cauza ca aveam alta suspensie,desi de un an de zile le-am schimbat de 3 ori pe garantie si tot se rupeau din cauza incompetentei serviceurilor Dacia,si masina era stock
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

E si normal ce au zis. Placa de presiune e consumabil, deci nu intra in garantie (nici cea normala, nici cea extinsa) si esti bun de plata.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am vorbit azi cu cei din service si au trimis o nota catre dacia si achita iei pretzul placii de presiune manopera si tractarea trebuie sa platesc rulmentul si discul de ambreaj care ar fi aprox 3000000 o suma mai rezonabila dar daca mai patzesc inca o data sigur renuntz la masina
              (pacat ca trebuie sa recunosc ca mergea bine)

Comment

"Ca cica garantie. Ce garantie?"
                Maf, ai avut noroc, zic eu. Domnii de pe la reprezentante nu se ghideaza dupa principiul "clientul nostru , stapanul nostru". Unii nici macar nu au ambilitatea de a-ti refuza dreptul la garantie intr-un mod politicos.
                Cred ca trebuie sa citim foarte bine conditiile de garantie pentru a ne putea cere drepturile.
                It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Andrei dar ce parere ai de primul pret adica 1500de Ron? 15 milioane? Nu e exagerat , sau e normal? Te intreb pe tine ca tu stii mai bine preturile...

maf fara suparare dar scrie si tu in leul greu in ron ca e greu sa numar atatea zerouri...
                  deci ce sa intelegem ca si-au recunoscut o parte din vine si acum cer doar 3mil sau ce?

sigpic

Comment

E absurda chestia asta
                    @andrei o lista cu piesele care intra in categoria "consumabile" ai ? Daca da trimitemio si mie pe PM merci
                    sigpic

Comment

Placa de presiune e 350-400 ron, nu stiu ce abereaza aia cu 1500 ron.
                      Cu tot cu disc de ambreiaj e 600 ron, deci tot nu iese cat zic ei. Poate o fi pretul cu tot cu tractarea.

Nu, n-am lista cu consumabile.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Păi şi cât o costa tractarea că doar nu ia dus maşina in Congo?

Comment

Tractarea e ceva de genu 100lei urcare pe platforma si 2.5lei km

sigpic

Comment

Acum plec sa iau masina din service
                            primul pretz era informativ din service 1500Ron
                            supa reparatzie ajunsese la 1040Ron
                            dupa ce au trimis nota pt dacia e undeva intre 250 - 300Ron
                            tractare costa 100Ron sa vin sa ia masina si 3Ron km

spre ca de data asta sa tzina (PIESELE DE CALITATE SUPERIOARA DACIA) ceva mai mult totusi consider ca era defect de fabricatzie si ar fi trebuit sa achite garantzia tot dar asta e am nevoie de masina si o sa platesc rulmentu si discu

recomand sa nu va grabitzi cu plata cand e vorba totusi de o suma mai mare pt piese care in mod normal ar trebuii sa tina maim mult
                            (nu mi se pare totusi normal ca o placa de presiune sa tzina doar 35000km din care cam 20000 sunt facuti pe autostrada)

multumesc pentru sfaturi o sa mai postez sa va zic exact mai pe seara cat a costat

Comment

@Maf:
                              ...ceva "simptome" inainte de bulirea placii de presiune, a avut masina?

...nu de alta, dar si a mea are 36000Km (facuti predominant extraurban, adica cam 70-80%), masina fiind din iulie 2006.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google