Buna ziua, am un Logan din 2004 si are foarte mult praf in compartimentul motor. As dori sa stiu daca se poate spala la spalatorie sau altundeva si daca se poate defecta ceva din aceasta cauza. Trebuie sa ma duc la RAR la autentificare si la ITP si cred ca ma dau astia afara daca ma duc cu ea asa.
Spalare Compartiment Motor
Collapse
X
-
Motorul se poate spala, dar e indicat sa se acopere calculatorul de langa baterie, sa nu apara probleme.
Eu ti-as recomanda sa mergi la o vulcanizare sau la un service care are compresor sa sufle cu aer in compartimentul motor, sa dispara praful.
Comment
-
Eu am inteles ca trebuie sa acopere calculatorul si Capacul de delcou sau cum ii zice unde sunt fisele, ca sa nu intre apa la ele.. in rest ii ok sa il speliLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pe tabla din spatele bateriei ai cb . La modelele de la Laureatte in sus este acoperit deja cu un plastic dar oricum apa poate trece .Daca itit acopera cb cu o punga de plastic il poti spala linistit . Eu l-am spalat de cateva ori .
Keanu , in chestia la care te referi tu nu intra apa .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostCapacul de delcou sau cum ii zice unde sunt fisele, ca sa nu intre apa la ele
Originally posted by florin77 View PostPe tabla din spatele bateriei ai cb . La modelele de la Laureatte in sus este acoperit deja cu un plastic
Comment
-
Nu stiu ce sa zic in legatura cu spalatul motorului , am inteles ca de la jetul de apa este posibil se se deregleze sau chiar sa se strice anumiti senzori montati in compartimentul motor. Cu o carpa si putina apa se pot face minuni in cateva minute. eu mi-am montat un cheder de dacie berlina de usa si nu mai intra praf deloc!!Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
Praful nu intra pe sus. Praful intra pe langa scut si prin radiator.
Si in motor nu exista senzori, despre ce vorbesti?
Comment
-
Andrei : la motoru diesel se poate spala la fel fara probleme ca la benzinar sau exista alte probleme ? Nu de alta dar al meu motor e curat tot timpu furtune etc,mai un silicon pe ele,prafu aspirat pe unde se poate si din cind in cind la vulcanizare suflat cu aer.
dar as vrea sal spal si eu odata,si vreau sa stiu ce riscuri ar fi
mercisigpic
Comment
-
Se poa te spala fara nici o problema. Nu exista nimic care sa se strice.
Comment
Comment