If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Motor de 2 ani si 17.000km.
Am trecut prin multe ploi si am ramas cu multi stropi prin spatele motorului, in rest am dat cu carpa umeda si atat.
E mai usor cand ai motor mai mic.
Eu zic sa il spalati cu o carpa si o galeata cu apa in care tot clatiti carpa, apoi o stoarceti cat de cat, putina apa nu strica. rezultatul va fi satisfacator doar ca dureaza mult, dar e cea mai sigura, la indemana si ieftina metoda. Schimbati des apa din galeata.
Am facut pana la urma cu carpa cu solutie din spuma activa pe ea....s-a curatat binisor... @allesandro din cauza la wd 40 am ajuns la curatat! Cand am schimbat bateria am dat pe borne si au sarit picuri si a ramas urat....
Azi am spalat motorul. Am zis sa fie curat inainte de montarea gpl-ului.
Am dat de doua ori cu spuma activa si odata cu o solutie pentru curatat motoare.
Multumit de rezultat si nu sunt probleme...momentan )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment