Salut.Un vecin de al meu are un passat din 2003 full 1.9 tdi 101 cal . Am observat ulterios adica el chiar mi-a aratat si ma intrebar daca am aceasta dotare pe logan iar eu i-am spus ca nu si i-am cerut sa imi arata despre ce e vorba.Omul avea o dotare astfel incat lasa geamurile electrice jos se dadea jos din masina si cand o inchidea din telecomanda geamurile se inchideau toate.Intrebarea mea este : se poate pune asa ceva pe logan ?
Inchidere Automata Geamuri Dupa Inchidere Din Telecomanda
Collapse
X
-
sunt si alarme, dar la vw chestia asta se face din softul calculatorului de comfort
orice passat, golf, skoda, audi, seat stie sa faca asta, chiar si cele fara telecomanda
la cele cu telecomanda apesi pe butonul de inchidere usi si il mentii apasat cateva secunde, la cele cu cheie inchizi usa soferului cu cheia si mentii cheia rasucita in butuc cateva secunde
in ambele cazuri toate geamurile (electrice) vor urca
am mai intalnit si la bmw chestia asta, la alte marci nu am probat
Comment
-
este posibila inchiderea geamurilor atunci cand se actioneaza inchiderea centralizata cu ajutorul unui modul. costa cam 120-150 RON. si pe mine ma batea gandul sa-mi montez asa ceva, dar avand in vedere ca am inchidere pe impuls, pentru mine e suficient.Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Asta se face cu ajutorul unui modul care se leaga la UCH si la butoanele de inchidere geamuri.Va pot ajuta eu cu asaceva la daca este cineva interesat 65 ron pentru 2 geamuri si 85 pentru 4 geamuri.Modulele au protectie la suprasarcina pentru protejarea motoraselor.Sunt foarte usor de montat.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Multumesc pentru informatie . Chiar ar fii util un astfel de modul avand in vedere ca eu cam uit sa inchid geamurile cand ma grabesc si acest modul face treaba in locul meu chelull pastram legatura ;) . Eu nu am aceasta dotare cu inchidere pe impuls .. as fi foarte incantat si de aceasta .... cam ce trebuie facut pentru obtinerea impulsului din buton ?
Comment
Comment