Solutie Ptr Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solutie Ptr Bord

Dacă este cineva amabil sa imi dea relaţii despre soluţiile de curăţat bordul , bineînţeles ceva agreeat de Dacia.
    Muţumesc.

Se pot folosi fara nici o problema solutii pentru curatat materiale plastice de la raioanele auto din hypermarketuri.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu dau cu solutie de geamuri sau cu servetele umede(am unele cu spiderman din metro)
      oricum stau nasol cu banii da vreau sa-mi iau o solutie din supermarketuri , gen dashbord renover sau ceva de genu sunt multe dastea
      au si la omv ceva foooarte misto doar ca daca stropesti geamu din greseala foarte greu mai iese , si totusi bordu nu ramane ``slinos``(dar straluceste , adica are cam acelasi efect ca si siliconu de bord dar nu are si aceleasi urmari)

sigpic

Comment

Asa este, am si eu d'alea din OMV si mi se par foarte bune. Chiar e a doua oara cand am luat. Recomand!

Comment

Iuli solutie daia jumi albastru juma crem sau ce? Fai o poza...

sigpic

Comment

Eu am silicon lichid.. "agreeat de Dacia" Nu ai nevoie de asa ceva pentru o solutie de curat bordul.. ce ii intereseaza pe ei cu ce cureti bordul.
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

Da, subscriu, sunt bune alea de la OMV. Si cele de la Ma-fra sunt bune.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am o laveta deaia care sterg astia la spalatorii exteriorul,o spal bine si asa umeda sterg bordul si toata plasticaraea de la interior,nu suport siliconul sau alte lichide unsuroase,bordul meu arata la fel ca atunci cand am cumparat masina si are aproape 3 ani.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Eu am dat mai demult cu servetele umede.Evit siliconul sub orice forma.Acum folosesc o carpa moale,uscata.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pina nu demult cu solutia din OMV ca laptele acum cu o piele o umezesc si pac pac dar probabil ca voi continua si cu laptele din omv pret 13 sau 14 lei era pulverizatoru
                    sigpic

Comment

Si care ar fii problema daca dai si cu silicon din cand in cand?

Comment

Din cate stiu eu e bine sa eviti solutii pe baza de silicon,se imbacseste in timp si se curata mai greu.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cred ca cei de la spalatorii stiu cel mai bine
                          sigpic Alexandria

Comment

Siliconul atrage praful si ramane bordul imbacsit...si eu prefer sa fie bordul asa cum l-a facut mama (sau tata)lui...adica curat fara praf pe el.
                            sigpic

Comment

Vă mulţumesc pentru sfaturi tuturor . Cred ca am să optez pentru laveta din piele umezită sau dacă nu merge asa voi incerca solutia " lăptoasă ".

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google