Pasta De Scos Zgarieturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pasta De Scos Zgarieturi

Navigam si eu pe internet si am gasit o pasta "speciala" facuta pentru scoaterea zgarieturilor care are chiar si un tutorial pentru folosire.Intrebarea mea este daca acest produs poate sa astupe si razgaituri mai adanci ( pana la tabla dar subtiri) sau chiar si cele pe vopsea accentuate.Ii rog pe cei care au achizitionat asa ceva sa imi zica o parere / daca e multumit de acest produs. Multumesc
    Link : http://www.daciashop.ro/cosmetice-auto/rimuovi-graffi
    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

este un polish nu foarte abraziv, pentru luciu si zgarieturi usoare. echivalent cu "formula1" care e prin toate marketurile. si pretul este ok.

Comment

Citat: "Elimina semnele de imbatranire si efectul de panza de paianjen;"
      Adica elimina zgarieturile de pe lac, cele care au ajuns la vopsea le atenueaza (pana la cateva spalari, nu definitiv), iar cele pana la tabla au o singura solutie. Ghiciti care? retus vopsea, finisare si apoi polishare si ceruire.
      GL-22-TOF

Comment

Eu pot să spun că pentru 25 lei va face exact cât costă.
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

bine macar ca mi-ati zis ca sa nu cumpar ca nu vroiam sa iau ceva care sa fie de proasta calitate sau sa se duca imediat

Comment

Acelasi lucru il gasesti si in hypermarket. De la Prevent, Nigrin, Nielsen, Xerapol, Quixx, etc. Fac acelasi lucru.
            GL-22-TOF

Comment

are dreptate DAIELLIVIU
              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Zgarieturile pana la tabla nu se scot/acopera cu nimic, necesita revopsire. Nu dati banii pe creioane, paste si alte produse minune, daca aveti zgarieturi adanci, indiferent cat sunt de subtiri.

Omul e dator sa incerce de unul singur pana se convinge, sau poate asculta sfaturile altora care au incercat inaintea lui.

Comment

cu asta iti faci treaba , si e si ieftina , dupa ai o ceruiesti si iese ca si cum nu ar fi avut zgarieturi , daca se supara cineva ca am facut reclama rog un moderator sa-mi stearga postul
                  Attached Files

Comment

Ca aia mai sunt zeci, nu fac nici un fas la zgarieturi care au ajuns la grund, darmite la tabla. Bune pentru zgarieturi ale lacului. Spune unul care a revopsit 2 portiere pe care le-a gasit zgariate la mall. Asta dupa ce a incercat de toate, iar zgarieturile erau doar pana la grund

Comment

Mm gasit solutia ideala ! O duc la un service dacia si ii dau vopsea din cap pana in picioare )

Comment

Eu aveam 2 zgarieturi facute de un handicapat , cu cheie , pana in "carne", s indoit si tabla din interior, ca sa vedeti salbatic. Erau practic niste cratere in tabla.
                        Am cumparat de la Redac pixuri corectoare cu vopsea, am umplut golul tin tabla cu vopsea, de 3 , 4 ori pana s-a umplut adancitura, apoi luat cu un betisor de ureche LAC transparent, si presarat peste locul unde ati umplut zgarietura. Astept uscarea lor, bine, chiar si 2 zile. Nu te speria daca curge pe masina, sau este in relief zona de la lac / vopsea. Dupa ce s-a uscat bine bine, iei hartie abraziva (smilgher) de 2000, 2500, cat poti face rost, si te apuci si smilgheruiesti USOR (fara sa apesi, zona unde a fost defectul) si NUMAI in prezenta apei (iti iei si pulverizezi pe masina in continuu). Dupa ce smilgheruiesti 5 minute (din nou repet, fara sa apesi), si dai cu mana si totul este adus la nivel, stergi bine cu apa zona, si lasi sa fie semi-umed (adica o pelicula de apa subtire pe tabla). Acum iei pasta de polish (eu am luat de la Nielsen) si o laveta din microfibra, cu care sa freci. Preferabil imbraci o carpa mototolita in mana, in carpa din microfibra, cat sa-ti umple pumnul si sa poti sa tii bine in mana. Aplici pasta pe laveta de microfibra (cat un bob de mazare), si incepi sa freci (Aici incepi printr-o apasare pronuntata, iar pe masura ce pasta de polish se face praf, scazi din intensitate, treptat, pana ajungi sa "mangai" caroseria. Acum stergi bine cu o laveta din microfibra CURATA, si gata. Zona luceste perfect, nu mai are nici o zgarietura / crater in ea. Nici nu mai observi unde a fost. Preferabil dupa asta, sa dai o ceruire, in 2 straturi, pe zona respectiva, pentru protectie.
                        facebook.com/StefiHD

Comment

Multumesc de sfat ;)

Comment

Originally posted by Bogz02 View Post
                            Eu aveam 2 zgarieturi facute de un handicapat , cu cheie , pana in "carne", s indoit si tabla din interior, ca sa vedeti salbatic. Erau practic niste cratere in tabla.
                            Am cumparat de la Redac pixuri corectoare cu vopsea, am umplut golul tin tabla cu vopsea, de 3 , 4 ori pana s-a umplut adancitura, apoi luat cu un betisor de ureche LAC transparent, si presarat peste locul unde ati umplut zgarietura. Astept uscarea lor, bine, chiar si 2 zile. Nu te speria daca curge pe masina, sau este in relief zona de la lac / vopsea. Dupa ce s-a uscat bine bine, iei hartie abraziva (smilgher) de 2000, 2500, cat poti face rost, si te apuci si smilgheruiesti USOR (fara sa apesi, zona unde a fost defectul) si NUMAI in prezenta apei (iti iei si pulverizezi pe masina in continuu). Dupa ce smilgheruiesti 5 minute (din nou repet, fara sa apesi), si dai cu mana si totul este adus la nivel, stergi bine cu apa zona, si lasi sa fie semi-umed (adica o pelicula de apa subtire pe tabla). Acum iei pasta de polish (eu am luat de la Nielsen) si o laveta din microfibra, cu care sa freci. Preferabil imbraci o carpa mototolita in mana, in carpa din microfibra, cat sa-ti umple pumnul si sa poti sa tii bine in mana. Aplici pasta pe laveta de microfibra (cat un bob de mazare), si incepi sa freci (Aici incepi printr-o apasare pronuntata, iar pe masura ce pasta de polish se face praf, scazi din intensitate, treptat, pana ajungi sa "mangai" caroseria. Acum stergi bine cu o laveta din microfibra CURATA, si gata. Zona luceste perfect, nu mai are nici o zgarietura / crater in ea. Nici nu mai observi unde a fost. Preferabil dupa asta, sa dai o ceruire, in 2 straturi, pe zona respectiva, pentru protectie.
                            Poti sa ne pui si o poza cu rezultatul?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google