Brate Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Chestia cu "triunghiul" este subiectiva, dar daca pui asimetrice, se muta triunghiul la dreapta. Orice "combinatie a caror suma este strict mai mica de 106 cm (sau 42"} va functiona.
    Eu am pe o masina 21+21 si pe alta 22+19. (in functie de ce am gasit pe stoc la benzinarie cand le-am luat).
    Ambele ma multumesc, deoarece sunt Aero Twin Bosch. La ultima masina le-am schimbat in curte la dealer in timp ce imi scria autorizatia de circulatie provizorie, nu am circulat nici 1m cu cele originale.
    S-a mai scris, toate dupa 2007 au noile brate (au uitat sa le puna insa lame).
    Last edited by detail; 15 March 2009, 03:49.

Comment

am si uitat de threadu asta
      acum am champion 21' - 21' ... bunicele

initial, ma refeream la faptu ca la, clio, megane, bratul din stanga e normal, dar cel din dreapta, sterge pana mai spre plafon, nu prea stiu cum sa explic...
      ar merge oare bratele de la una din acestea ?

m-am obisnuit cu felul in care este sters parbrizul, dar n-ar strica o imbunatatire

Comment

Nu se potrivesc bratele de la Clio/Megane.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am 60 cu 40 si tot nu a disparut triunghiul de sus nesters, din care se prelinge enervant un fir de apa. Si aici nu e vorba de brand, aero, bosch sau no-name, e vorba de geometrie. Deci, care e solutia ?

Comment

O solutie de modificare a geometriei stergatoarelor exista deja pe forum, postata de Cubik parca si implica modificarea unei parghii din ansamblul stergatoarelor. O sa caut postul sa vad daca il gasesc.
            GL-22-TOF

Comment

@danielliviu sper sa gasesti ca si eu am vrut de ceva timp sa modific parghia da nu stiu exact cum ca nu am desfacut sa vad cum arata si o solutie ar mai fi indoit bratu drept in sus ca in poza
              Attached Files

Comment

da, exact la ce spune Renault m-am referit si eu !

Comment

Bosch aerotwin am si eu 55 de cm cu 50 de cm.Sterg excelent...Am mai avut aerotwin de la Victor insa faceau galagie desi stergeau bine.

Comment

N-am reusit sa gasesc threadul, dar in schimb salvasem pozele de acolo. Le mai pun odata, pentru cei interesati de modificarea geometriei stergatoarelor.
                    Rezultatul este o cursa mai lunga a stergatorului din dreapta, ducand la disparita "triunghiului bermudelor"
                    Attached Files
                    GL-22-TOF

Comment

Ca sa scap de triunghi am mutat bratul din dreapta un pas mai sus. Triunghiul a disparut complet, dar stergatorul sta cam sus in repaos.

Acum vreau sa trec pe un set de bosch aerotwin retrofit, dar nu stiu unde pot gasi la un pret bun.

Comment

Originally posted by detail View Post
                        Chestia cu "triunghiul" este subiectiva, dar daca pui asimetrice, se muta triunghiul la dreapta. Orice "combinatie a caror suma este strict mai mica de 106 cm (sau 42"} va functiona.
                        Eu am pus pe partea soferului stergator de 56cm iar pe partea pasagerului dreapta stergator de 51cm si a mai ramas 1cm distanta intre stergatoare.Distanta dintre stergatoare este de 4cm. si 1/2 deci merge fara probleme si combinatia de 108cm pentru a putea ramane 1/2cm. distanta intre ele si sa nu se atinga.Ideea este ca orice combinatie de stergatoare nu va elimina niciodata acel triunghi buclucas, trebuie umblat la mecanismul de actionare al bratelor.

@brioalex, nu se merita, si eu am vrut sa-mi pun dar dupa ce am discutat cu diversi posesori si mi-au zis ca nu tin nici astea mai mult de un an m-am lasat pagubas.Daca tu vrei sa dai 130 de ron pe asa ceva sii sa te tina doar un an n-ai decat.
                        Last edited by Cromatic; 17 March 2009, 16:29.

Comment

Oare bratele astea de dupa 2007 sunt mai ok decat celalalte?
                          Si ma refer aici la rugina.Sunt cumva mai rezistente in timp si ferite de rugina?

Comment

Toate sunt la fel si ale mele au ruginit la bolt ... Nu stiu ce metoda o sa aplic ca sa remediez situatia lor actuala . Daca aveti idei postati ma intereseaza si pe mine
                            1.2 TSI

Comment

@irinel mai ale mele nu au ruginit de loc si au 4 ani ma rog. Incearca sa dai vopseaua jos si sa dai un grund apoi o vopsea si nu cred ca o sa mai rugineasca

Comment

am sa fac asta dar sa vina caldura ca...
                                1.2 TSI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google