Brate Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Red_Alin: Materialul e acleasi, nu s-a schimbat nimic.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai nici nu se pune problema sa fie altfel de brate la cele mai noi ... sunt identice .
      1.2 TSI

Comment

Dar totusi de ce la altii au ruginit dupa cativa ani si la altii nu?

Comment

ghinion la unii camine noroc la altii...(acoperite prost din fabrica)
          1.2 TSI

Comment

Da si astaia de la Dacia daca vad ca sunt anumite probleme in diferite sectoare ale masinii,de ce nu le remediaza?
            Nu as putea sa imi imaginez un facelift prestige cu bratele ruginite dupa 3 ani.

Comment

Eu le-am schimbat pe garantie.M-am certat putin cu ei,iar acum am brate de stergatoare noi.Nu era normal sa-mi apara rugina la niturile bratelor,mai ales ca deja se facuse un joc din nituri.
              Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Pana la urma a schimbat cineva bratele stergatoarelor cu altele de la alta masina? La alte masini bratul din dreapta e mai lung si stergatorul e mai mic, de aia nu are triunghiul cu scurgere. P.S. si daca rugineste bratul schimbati-l fratilor ca doar nu e o avere!

Comment

cred ca am eu rezolvarea...masina e de prin franta, sau olanda, nu mai tin minte pe care din cele 2 forumuri am gasit-o...
                  tipul zicea de dynamat, cum si cat si de unde...doar ca eu am ramas cu ochii pe stergatorul din dreapta soferului
                  Attached Files
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

OOO ce ciudatenie, poate sa fie cel mai eficient sistem sa nu pun asa ceva pe masina, prea complicat si o gaura in plus in firava caroserie a loganului...

Comment

eu ma gandesc ca din contra, e sistemul de la mercedes ( doar ca ala are un singur brat ), si in felul asta stergatorul are o miscare mai ampla, merge mai sus, si asa poate dispare acel triunghi...
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Nu se merita gaurita caroseria pentru a mai sterge stergatoarea inca 2 cm si in plus arata si urat. Cele mai simple modificari si cele mai eficiente sunt cea pusa de Danielliviu si cea pusa de mine toate piesele ce le modifici se pot cumpara la preturi mici daca nu a mers modificarea cum trebuie. Sanatate

Comment

Originally posted by bolo View Post
                          cred ca am eu rezolvarea...masina e de prin franta, sau olanda, nu mai tin minte pe care din cele 2 forumuri am gasit-o...
                          tipul zicea de dynamat, cum si cat si de unde...doar ca eu am ramas cu ochii pe stergatorul din dreapta soferului
                          Acel ansamblu de stergatoare se regaseste pe Renault Scenic
                          sigpic

Comment

foarte tare treaba, pai cam aia ar fi chestia care trebuie s-o facem si noi...fiecare cu scenicu lui !

Comment

si motorasul de la stergatoare, ce zice? treapta a II-a devine treapta I, iar treapta I devine viteza melcului
                              sigpic

Comment

Eu zic ca e prea mare deranjul sa faci o astfel de instalatie doar pentru niste stergatoare. Puneti stergatoare de calitate si gata cat despre bratele acestora, la mine dupa 2 ani sunt in perfecta stare de functionare si estetica
                                Last edited by darksid3; 18 March 2009, 11:06.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google