@Red_Alin: Materialul e acleasi, nu s-a schimbat nimic.
Brate Stergatoare
Collapse
X
-
-
Eu le-am schimbat pe garantie.M-am certat putin cu ei,iar acum am brate de stergatoare noi.Nu era normal sa-mi apara rugina la niturile bratelor,mai ales ca deja se facuse un joc din nituri.Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
Pana la urma a schimbat cineva bratele stergatoarelor cu altele de la alta masina? La alte masini bratul din dreapta e mai lung si stergatorul e mai mic, de aia nu are triunghiul cu scurgere. P.S. si daca rugineste bratul schimbati-l fratilor ca doar nu e o avere!
Comment
-
cred ca am eu rezolvarea...masina e de prin franta, sau olanda, nu mai tin minte pe care din cele 2 forumuri am gasit-o...
tipul zicea de dynamat, cum si cat si de unde...doar ca eu am ramas cu ochii pe stergatorul din dreapta soferuluiAttached FilesLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
eu ma gandesc ca din contra, e sistemul de la mercedes ( doar ca ala are un singur brat ), si in felul asta stergatorul are o miscare mai ampla, merge mai sus, si asa poate dispare acel triunghi...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Nu se merita gaurita caroseria pentru a mai sterge stergatoarea inca 2 cm si in plus arata si urat. Cele mai simple modificari si cele mai eficiente sunt cea pusa de Danielliviu si cea pusa de mine toate piesele ce le modifici se pot cumpara la preturi mici daca nu a mers modificarea cum trebuie. Sanatate
Comment
-
Originally posted by bolo View Postcred ca am eu rezolvarea...masina e de prin franta, sau olanda, nu mai tin minte pe care din cele 2 forumuri am gasit-o...
tipul zicea de dynamat, cum si cat si de unde...doar ca eu am ramas cu ochii pe stergatorul din dreapta soferuluisigpic
Comment
-
Eu zic ca e prea mare deranjul sa faci o astfel de instalatie doar pentru niste stergatoare. Puneti stergatoare de calitate si gata cat despre bratele acestora, la mine dupa 2 ani sunt in perfecta stare de functionare si esteticaLast edited by darksid3; 18 March 2009, 11:06.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment