Brate Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am descoperit azi ca mia sarit vopseaua pe bratul sting al stergatorului si se crapa vopseaua neagra,voi ati patit asa ceva ?
    ma gindesc sa dau jos bratu si sal iau la smirglu si apoi sal vopesc eu cu pensuLA
    sigpic

Comment

Dap si eu am la fel bratu dreapta :-w ma apuc de el intr-o zi
      sigpic

Comment

Deci se pare ca nu sunt singuru,voi lua peria de sirma si dau jos vopseaua si dau eu vopsea cu pensula
        sigpic

Comment

Boris, daca nu merge cu smirghel, incearca cu patentu'...Sigur iese. De tot!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Dar ce sa faci cu patentu ca nu pricep ?? Trebuie dat jos bratul , cruatat cu peria de sarma de vopseaua care mai sta sa sara....si dupaia vopsit cu pensula sau cu spray
            sigpic

Comment

Gusi ce glumet esti
              sigpic

Comment

Offf...cate probleme, dati cu oja stergatoarele...))

Comment

@Boris - Mai fac si eu cate o gluma obosita! Sunt cam racit si de aia imi mai functioneaza neuronii! Se scurtcircuiteaza mai des probabil...Cat despre stergatoare, incearca cu vopsea sau chiar cu lac de unghii, daca nu e prea mult de acoperit.
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Oricum trebuie ras jos tot ca pusca vechea vopsea si nu merita tiganita
                    sigpic

Comment

Si eu am aceeasi pb. La ambele stergatoare......Stie cineva de unde pot cumpara altele??...Sunt din bucuresti......Am auzit ca exista si niste modele noi de brate

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        Bratele stergatoarelor nu se pot schimba, dar se pot pune stergatoare asimetrice, ca sa se evite triunghiul din care curge apa.
                        ba se schimba, cu modelul nou...Acum depinde si din ce an au cei cu probleme masinile. Modelul nou de brate a fost pus pe logan in 2007.

p.S. Nu sunt cu mult mai bine, dar se simte ceva macar nu mai scartaie asa tare.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Ave-ti idee cat costa modelul nou de brat ? (masina mea e din 2006 si unul dintre stergatoare ai inceput sa rugineasca)
                          si spuneti-mi si mie va rog cum se scoate bratul de pe masina?
                          ..Eu am stergatoare tip aero(fara rama) 60-45 si...Intradevar e misto ca la sofer e geam mult mai mult sters,dar ptr reducerea triunghiului am impresia ca ar trebui schimbata pozitia bratului drept

Comment

Bratele se pot da jos destul de repede cu o cheie, de 10 sau 13 nu mai stiu exact, si la mine sarise vopseaua deci le-am dat jos si le-am vopsit dar nu cu pensula ca imi era frica sa nu sara iarasi.

Comment

Eu am cumparat masina de nici o luna si am schimbat stergatoarele dreapta 56cm Bosch, si stanga 60.... Alca, dar nu e bun, si caut acuma de 70 Bosch, asta ar duce triunghiul undeva sus in spate la oglinda!!

Comment

Am inteles ca la un moment dat, DACIA a schimbat bratele stergatoarelor de parbriz cu unele marca BOSCH.Eu vreau sa schimb stergatoarele cu "Aerotwin Retrofit" de la Bosch, originale, pentru ca cele din fabrica nu mai sunt bune iar cu cele no-name nu ma mai incurc ca parca vad ca tot la banii aia ajung.Combinatia stergatoarelor mai sus amintite cu bratele Bosch ar fi cea mai buna la momentul actual(cel putin din punctul meu de vedere) dar am o neclaritate: masina mea este fabricata in mai 2008, are montate noile brate Bosch?
                                Daca se opteaza pentru stergatoare asimetrice, care ar fi cea mai buna combinatie?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google