Brate Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare. Am si eu o problema. Am parcat azi noapte pe o parcare platita (fara sa stiu) si dimineata cand sa plec spre servici vad stergatoarea din stanga ridicata. La prima vedere nu era problema grava insa cand m-am apropiat am observat ca era data umpic peste cap iar acel carlig impreuna cu arcul care tine stergatoarea tensionata pe parbriza erau sarite. Problema acum este ca nu pot sa le pun inapoi pentru ca acel arc este incredibil de tare si nu il pot intinde nici macar cu ajutorul cuiva. Aveti ceva sfaturi sau sugestii cu ce as putea sa fac? In cel mai rau caz ar trebui sa cumpar un brat nou. Trebuie sa zic ca am si dat jos bratul in speranta ca asa se face ca sa poti pune arcul inapoi, dar nu se poate. Deocamdata am schimbat bratele intre ele ca sa pot conduce si pe timp de ploaie dar este doar o solutie de moment. Help!
    Dacia Logan Laureate 1.5 dCi 2007

Comment

clar trebuie sa cumperi altul, incearca undeva la dezmembrari, ca sa fie mai ieftin, daca nu la service, oricum nu cred ca este un pret incredibil, daca nu ii cinstesti pe baieti sa puna inapoi arcul, sigur trebuie sa stie

Comment

Mersi desi speram sa il pot reface cumva. Sper sa nu fie mult pe la dezmebrari.
        Dacia Logan Laureate 1.5 dCi 2007

Comment

Si pana la urma care este cea mai buna dimensiune de stergatoare de pus pe logan?
          Simetrice sau nu? Si daca nu, care ar fi dimensiunile cele mai potrivite?

Comment

daca te intereseaza am eu doua brate dintr-astea. Fa-mi o oferta de pret pentru ele si ti le trimit
            1.2 TSI

Comment

eu am doua stergatoare de 19'...am dat 55 ron in auchan,sunt brici!pe viitor ii arunc un set de bosch,sper sa nu m-i le fure!

Comment

un brat costa 30 de ron cel mai ieftin pret si pana la 100 ron,asa sunt aicea in Brasov

sigpic

Comment

Daca vreti stergatoare si nu stiti dimensiunea ideala ca sa stearga pana sus,luati si voi o ruleta,dati drumul la stergatoare si apoi le opriti in pozitie verticala.
                  Dupa ce le opriti in pozitie verticala masurati apoi distanta de la stergator pana sus la chederul parbrizului si cu asta basta,,,aflati dimensiunea viitorului stergator.
                  Dar sa lasati 1-2 cm de la cheder ca sa nu il incalece.

Comment

53 cm, sau 21'. Ambele.

Comment

sunteti cu totii of topic ... aici se dicuta despre brate de stergator si nu de diferitele dimensiuni ale stergatoarelor.
                      1.2 TSI

Comment

Pai eu cred ca autorul acestui thread a facut o usoara confuzie si anume ca nu bratele sterg parbrizul ci stergatoarele.
                        Bratele cred ca le poti inlocui ,dar degeaba le inlocuiesti daca pui tot aceleasi stergatoare de logan.
                        Mai repede inlocuiesti stergatoarele cu unele mai mari ca sa stearga si zona aia de pe mijlocul parbrizului.

Comment

eu cred ca ar trebuii ca bratul din dreapta sa fie un pic indoit astfel incat varful stergatorului sa stea un pic in sus. astfel cand isi face cursa coltul care este mai ridicat decat in mod obisnuit sa intre pe traiectoria stergatorului din stg. voi incerca sa indoi bratul de pe dreapta sa vad ce iese.

Comment

Mi-am pus 24" pe stanga si 18" pe dreapta. La pasager se pierde un cm, dar la sofer este excelent. Cred ca este cea mai buna combinatie.
                            Sau, luati unul de 24" pe stanga si unul de 20" pe dreapta (normal), dar in cazul asta trebuie scurtat cel din dreapta pentru ca se incaleca intre ele la mijlocul parbrizului. Astfel nu se mai pierde nimic in partea dreapta.
                            Last edited by vladmarcu86; 16 December 2009, 23:27.

Comment

Vad ca ati luat-o pe langa subiect....despre lamele stergatoarelor se discuta aici.
                              In acest topic se discuta despre bratele stergatoarelor...daca s-au epuizat solutiile referitoare la brate inchidem si continuam dincolo.
                              sigpic

Comment

eu am cumparat azi din REAL 2 stergatoare aero in ambalaj negru (nu mai stiu exact cum le cheama) unul de 24"(600mm) si unul de 22"(560mm) sunt perfecte mentionez ca le am pe Logan II (Ph2) eventual se poate regla cel din dreapta mai jos cu un dinte ca sa nu se atinga

revin cu alte pareri pe viitor
                                Logan II Laureat 1.6MPI BlancGlacier MS-85-DAO

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google