Autocolante Stalpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Autocolante Stalpi

Sal All!
    V-as ruga daca puteti,sa-mi dati si mie dimensiunile exacte pt a lipi autocolante pe stalpi (si daca sunt niste secrete pt. a nu se dezlipi )!
    O schita mi-ar fi de mare folos,pt ca nu as vrea sa gresesc la lipire!
    Va multumesc muuuuult !

Da si eu vreau
    God is my copilot

Comment

Cumparativa de la firme de autocolante.. cu 5 lei m.. si un metru va ajunge pentru amandoua usile nu dati banii pentru toate prostiile.. sincer ii aceeasi chestie si de montat nu iti trebuie mare filozofie... tai 1 cm din margini si le lipesti la fix.. le bagi sub chedere si gata..
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Dar trebuie mentionat ca autocolantul obisnuit nu tine mai mult de un an...in portiunile care intra sub chedere se vor rupe si va trebui schimbat pentru ca se vad urat...
        sigpic

Comment

Mai bine va cumparati autocolantele originale ca merita investia.
          In tara momentan.

Comment

Dar care este rolul autocolantelor pe stalpi inafara de faptul ca schimba catusi de putin estetica masini

Comment

Toate lucrurile pe care le schimbi la masina le schimbi fie ca nu-ti plac fie si vrei sa schimbi estetica masinii fie ca nu-s bune

Comment

Iti raspund eu...dar te rog schimba-ti chestia aia cu "la mama dracu" ...merci...
                Autocolantul acela este pus si pentru a nu te "curenta" in momentul in care te dai jos din masina si vrei sa inchizi usa...si pentru estetica cum ai spus tu...
                Last edited by valeriuciprian; 30 March 2009, 17:58.
                sigpic

Comment

Rigidizeaza stalpii !

Comment

Originally posted by CRISX View Post
                    Rigidizeaza stalpii !

ON Topic : Luati autocolant la metru ca e mult mai convenabil si daca il lipesti bine nu se dezlipeste asa usor

Comment

Da ma acu inteleg... deaia ma curentez eu cand ma dau jos din masina... si pe prietena mea o oftica faza ca se curenteaza de masina mea de fiecare data cand se da jos din ea

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                        Iti raspund eu...dar te rog schimba-ti chestia aia cu "la mama dracu" ...meci...
                        Autocolantul acela este pus si pentru a nu te "curenta" in momentul in care te dai jos din masina si vrei sa inchizi usa...si pentru estetica cum ai spus tu...

Very very not TRUE... am autocolant si poti sa pui 10 randuri de autocolante.. si tot te vei curenta, ii doar pur estetic.. chestia aia.. si sincer folia de prestige.. nu merita 35 de lei sa zicem cu cat o iei de la cineva... si 1 m de autocolant il iei cu 5 lei si sincer daca depui putin efort o sa iti iasa exact ca si folia de prestige... Diferenta? 30 de lei..
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

Eu am autocolant original...
                          sigpic

Comment

Cu folia de prestige nu te mai curentezi ...asa utila e ...pot pune mana hotarat pe usa ca nu ma mai curentez
                            sigpic

Comment

Scuze daca sunt off topic, dar pur si simplu nu pot sa inteleg cum te poti corenta cand pui mana pe usa? A incercat valeriuciprian sa`mi explice odata da` sa mor daca pot concepe asta..eu nu m`am corentat niciodata de cand am masina si cand inchid usa pun mana pe stalp...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google