Autocolante Stalpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici eu nu ma curentez tot timpul...dar cate odata imi vine sa-i *** una ca nici nu stii cand face pe nebuna

Comment

Chiar as vrea sa vad si eu odata cum e macar la alte masini daca nu la a mea

Comment

@KeanuRev: Daca ai autocolant simplu, e de inteles de ce te curentezi cand inchizi usa.
        Autocoloantele pentru stalpi, care sa fie si functionale, adica sa nu existe descarcare intre corp si masina, sunt cele antistatice, cum sunt cele de Prestige/Kiss FM.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Prefer sa ma curentez decat sa dau atatia bani pe cele originale

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
            Scuze daca sunt off topic, dar pur si simplu nu pot sa inteleg cum te poti corenta cand pui mana pe usa?
            Simplu Caroseria masinii are minusul batriei legat pe ea daca ai geaca de fas pe tine sau ma rog corpul tau se incarca cu energie electrostatica care are valenta plus atunci intre tine si masina se face un scurt cand o atingi si de acolo acea mica curentare. Poti face si un experiment sa te convingi iei o rigla de plastic si o bucatica de hartie, o fasie hartie, micuta sa fie,pe care o pui pe un birou suprafata plana din lemn. iei rigla si o freci de parul din cap circa 30 sec apoi apropii rigla de sus in jos de hartiuta sa vezi ca hartia se va lipi de rigla acelasi lucru se intampla numai ca nu apare scanteia .

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
              Scuze daca sunt off topic, dar pur si simplu nu pot sa inteleg cum te poti corenta cand pui mana pe usa? A incercat valeriuciprian sa`mi explice odata da` sa mor daca pot concepe asta..eu nu m`am corentat niciodata de cand am masina si cand inchid usa pun mana pe stalp...
              In momentul cand esti imbracat cu ceva fibre sintetice,si te frichinesti in scaun, corpul se incarca electrostatic,atunci cand cobori din masina electricitatea cauta sa se scurga in pamant prin masina.Nu stiu cum este la voi da la mine face cate un arc electric de zici ca sudez,am pus si autocolantele alea, da degeaba, cred ca sunt paranormal ,intr-o buna zi ma vedeti la Diaconescu in direct cavindecator.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

tare dan.gutu )..nu stiu ce sa zic..eu cum am mai spus nu am patit.am crezut ca autocolantele sunt puse pe stalpi pt estetica nicidecum pt cea corentare

Comment

Pai nu cred ca sunt puse pentru prevenirea curentarii....cred ca doar sa dea bine pe masina ...de fapt cum e acum moda la toate masinile cu stalpii negrii
                  sigpic

Comment

Sunt puse din ambele motive, doar de aia sunt si anti-statice.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am zis sa postez aici pt a nu mai deschide alt thread. Acuma vine intrebarea: Voi ati patit asa ceva la autocolantu stalpi?

Tin sa precizez ca asa e la toate usile, dupa ce am facut pozele am observat?
                      Care ar fi problema? nu sa lipit bine la unghi? S`a uscat si a crapat? Alt motiv nu as vedea.. Totusi imi pare rau ca mai era si original Dacia :|
                      Attached Files

Comment

eu nu m`am curentat niciodata ) dar zilele trecute mi`am pus si eu autocolant de prestige

Comment

Aici nu era vorba de curentat.. adica era, da in 2008

Eram curios daca a mai crapat la cineva autocolantu, cum a crapat la mine in pozele de mai sus.

Comment

zevzec...cand ai montat autocolantul?
                            sigpic

Comment

Si la mine a inceput sa crape dar nu este original.

Comment

vedeti aici montajul autocolante originale http://www.loganclub.ro/forum/lipire...04.html?t=8804
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google