Nici eu nu ma curentez tot timpul...dar cate odata imi vine sa-i *** una ca nici nu stii cand face pe nebuna
Autocolante Stalpi
Collapse
X
-
@KeanuRev: Daca ai autocolant simplu, e de inteles de ce te curentezi cand inchizi usa.
Autocoloantele pentru stalpi, care sa fie si functionale, adica sa nu existe descarcare intre corp si masina, sunt cele antistatice, cum sunt cele de Prestige/Kiss FM.
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View PostScuze daca sunt off topic, dar pur si simplu nu pot sa inteleg cum te poti corenta cand pui mana pe usa?
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View PostScuze daca sunt off topic, dar pur si simplu nu pot sa inteleg cum te poti corenta cand pui mana pe usa? A incercat valeriuciprian sa`mi explice odata da` sa mor daca pot concepe asta..eu nu m`am corentat niciodata de cand am masina si cand inchid usa pun mana pe stalp...LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Sunt puse din ambele motive, doar de aia sunt si anti-statice.
Comment
-
Am zis sa postez aici pt a nu mai deschide alt thread. Acuma vine intrebarea: Voi ati patit asa ceva la autocolantu stalpi?
Tin sa precizez ca asa e la toate usile, dupa ce am facut pozele am observat?
Care ar fi problema? nu sa lipit bine la unghi? S`a uscat si a crapat? Alt motiv nu as vedea.. Totusi imi pare rau ca mai era si original Dacia :|
Comment
-
vedeti aici montajul autocolante originale http://www.loganclub.ro/forum/lipire...04.html?t=8804sigpic #
Comment
Comment