pai l`am montat vara trecuta, prin august cred... Da ar fi trebuit sa tina cativa ani macar, nu?
Autocolante Stalpi
Collapse
X
-
eu il am pus pe masina de aproape un an..si nu are nimic
dar pe stanga a trebuit sa il dau jos ca sa repar o zgarietura...deci acum trebuie sa imi iau autocolant nou
precizez ca era cel original de la dacia...si chiar ma proteja de "curent"
de cand nu il mai am m-am curentat de 2 ori
deci raspunsul final nu are nimic..nici o crapatura0.9 tce SL plus
Comment
-
Si la mine care a fost cauza de s`a crapat asa? :| Eu cred ca o sa`mi iau la metru, sa vad de ce e ala in stare. Am in casa, da nu e destul de lat, e cu 5 cm mai scurt si n`am ce face cu el :|
Nu stiu ce sa zic de investitie, poate eu am fost mai ghinionist.. Oricum cred ca ajung la concluzia ca e acelasi autocolant ca cel la metru, doar ca asta are o forma anume si poate e mai aspru ca cel din Bricostore si restu magazinelor.
Comment
-
Originally posted by zevzec View Postpai l`am montat vara trecuta, prin august cred... Da ar fi trebuit sa tina cativa ani macar, nu?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Niciodata n-as da 35 de lei pe o bucata de autocolant, culmea original si mai nou antistatic. Eu l-am luat pe al meu cu 5 lei si e tare bun, e de 2 ani pe masina si nu are nimic.Attached Files
Comment
-
ce ai tu este din ala lucios sau mat, care se gaseste la tot pasul. asta la 35 lei cum zici tu este material dourdin, care are o suprafata 'abraziva', nu fina cum ai tu. si parca are in componenta ceva cauciuc, ca nu e autocolant normal. asta am vazut cand le-am montat eu pe masina meaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Autocolantu asa zis original e putin mai zgrunturos.. ca altfel nu stiu cum sa`i zic.
Da daca e original, de ce a craptat asa? Daca il montam eu ma asteptam sa pateasca ceva, dar l`a montat un prieten care a lucrat in domeniu asta
O sa caut prin Bricolage sau alte magazine autocolant, poate gasesc la fel ca ala de la Dacia.
Comment
-
nu te supara, dar nici lucioasa nu imi place. imi place ca e de origine, si nu e improvizatie si asta. am vazut pe multe taxiuri autocolante puse de ei luate din targ care acum arata jalnicDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
autocolantul are rol estetic si de protectie anti doamne [adica protejeaza tabla de inelele dragelor nostre ]la usa din fata ,iar la usa din spate pur estetic
ci despre curentare e putin cu cintec cele facute din autocolant sunt plate si nu retin apa [ele sunt din plastic deci neconductive] fapt care duce la incarcarea lor cu o sarcina diferita fata de a soferului [respectiv + pentru autocolant si - pentru sofer ] cel original pastreaza uniditatea la suprafata descarcindo sarcina pozitiva in masina totusi aparind efectul de curentare cind este uscat [in special vara]
cred ca 5 lei sau 35 merita fiecare dupa cum doreste si cum isi permite la unele masini acea parte a fost inlocuita cu plasticbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment