Autocolante Stalpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai l`am montat vara trecuta, prin august cred... Da ar fi trebuit sa tina cativa ani macar, nu?

Comment

una peste alta merita investitia...? se strica repede ?

Comment

eu il am pus pe masina de aproape un an..si nu are nimic
        dar pe stanga a trebuit sa il dau jos ca sa repar o zgarietura...deci acum trebuie sa imi iau autocolant nou

precizez ca era cel original de la dacia...si chiar ma proteja de "curent"
        de cand nu il mai am m-am curentat de 2 ori

deci raspunsul final nu are nimic..nici o crapatura
        0.9 tce SL plus

Comment

Si la mine care a fost cauza de s`a crapat asa? :| Eu cred ca o sa`mi iau la metru, sa vad de ce e ala in stare. Am in casa, da nu e destul de lat, e cu 5 cm mai scurt si n`am ce face cu el :|

Nu stiu ce sa zic de investitie, poate eu am fost mai ghinionist.. Oricum cred ca ajung la concluzia ca e acelasi autocolant ca cel la metru, doar ca asta are o forma anume si poate e mai aspru ca cel din Bricostore si restu magazinelor.

Comment

Originally posted by zevzec View Post
            pai l`am montat vara trecuta, prin august cred... Da ar fi trebuit sa tina cativa ani macar, nu?
            si eu le am montate din iulie sau august si nu am nici o problema
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Niciodata n-as da 35 de lei pe o bucata de autocolant, culmea original si mai nou antistatic. Eu l-am luat pe al meu cu 5 lei si e tare bun, e de 2 ani pe masina si nu are nimic.
              Attached Files

Comment

Vreau si eu cu 5 lei
                Last edited by alin2009; 31 March 2009, 21:31.

Comment

ce ai tu este din ala lucios sau mat, care se gaseste la tot pasul. asta la 35 lei cum zici tu este material dourdin, care are o suprafata 'abraziva', nu fina cum ai tu. si parca are in componenta ceva cauciuc, ca nu e autocolant normal. asta am vazut cand le-am montat eu pe masina mea
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Autocolantu asa zis original e putin mai zgrunturos.. ca altfel nu stiu cum sa`i zic.
                    Da daca e original, de ce a craptat asa? Daca il montam eu ma asteptam sa pateasca ceva, dar l`a montat un prieten care a lucrat in domeniu asta

O sa caut prin Bricolage sau alte magazine autocolant, poate gasesc la fel ca ala de la Dacia.

Comment

eu mi l-am montat singur si nu are nimic. cred ca ai avut ghinion si ai prins un set prost

Comment

Si la ce va ajuta suprafata asta abraziva?

Comment

nu te supara, dar nici lucioasa nu imi place. imi place ca e de origine, si nu e improvizatie si asta. am vazut pe multe taxiuri autocolante puse de ei luate din targ care acum arata jalnic

Comment

autocolantul are rol estetic si de protectie anti doamne [adica protejeaza tabla de inelele dragelor nostre ]la usa din fata ,iar la usa din spate pur estetic
                            ci despre curentare e putin cu cintec cele facute din autocolant sunt plate si nu retin apa [ele sunt din plastic deci neconductive] fapt care duce la incarcarea lor cu o sarcina diferita fata de a soferului [respectiv + pentru autocolant si - pentru sofer ] cel original pastreaza uniditatea la suprafata descarcindo sarcina pozitiva in masina totusi aparind efectul de curentare cind este uscat [in special vara]
                            cred ca 5 lei sau 35 merita fiecare dupa cum doreste si cum isi permite la unele masini acea parte a fost inlocuita cu plastic
                            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Le`ai dat o explicatie sanatoasa )

Si da, e adevarat. La unele masini e inlocuit cu plastic. Eu 1 imi pun autocolantu pt look, nicidecum pt "anti-curentare"

Oricum, una peste alta... trebuie sa`mi iau altu )

Comment

postez aici ca sa nu mai deschid un alt tread ,in loc de autocolante pe stilpi eu vopsesc suprafata in cauza cu spray mat negru sau dupa preferinte,este excelent dupa uscare ,stilpi aparsuper o sa postez foto daca mi se va cere.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google