Geamuri Electrice, Motor OFF.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@URS merge super asa cum a facut urs si nu ia decat 4 minute sa scoti o siguranta sa pregatesti un firicel si apoi sa il bagi in locasurile alea .
    1.2 TSI

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
      Ia spuneti-mi si mei totusi cum fac sa cobor geamurile fara cheie in contact dar sa-mi ramana si proiectoarele pe permanent...
      si la ce te ajuta proiectoarele daca masina e oprita?
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Daca ai proiectoare montate din fabrica , se aprind si fara contact .
        Last edited by fratie; 30 May 2009, 19:02.
        Omu' cit traieste... are de invatat...

Comment

la mine nu se aprind fara contact, cred ca este mai bine asa fiindca poti sa le uiti aprinse. umbla cineva la maneta, ziua, si nu le vezi.

Comment

Depine ce model de logan ai , dar in mod normal , pozitiile , faza mare , faza mica , si proiectoarele , pot fi folosite fara kontact .
            Omu' cit traieste... are de invatat...

Comment

da la fel este si la mine, am gresit eu, cred ca vroiam sa aprind proiectoarele fara pozitii.

Comment

eu le-am legat de la firul galben ce alimenteaza casetofonul.
                sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Salut tuturor.in primul rand buna ideea topicului.In al 2-lea rand multumesc celor ce au avut ideea montarii acestui gen de facilitate.Si sa inchei am rezolvat-o si eu week-end ul asta si functioneaza perfect.am avut ceva de lucru deoarece a mea are 2 randuri de sigurante(geamuri fata si spate).Sunt multumit de ceea ce a iesit.Multumesc inca odata celor care au postat aici.numa bine
                  :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

Pana la urma cam asa am conectat, si functioneaza de vre-o doi ani.
                    Attached Files
                    passion 1.5 DCi

Comment

observ mai multe scoli de gandire ca sa zic asa, nu ma hotarasc incotro s-o apuc. v@ly tu cum ai rezolvat, poti sa faci o prezentare cu poze ceva?

Comment

Daca poate face cineva un tutorial ar fii perfect!

Comment

rog fiti mai expliciti poate poze, filmuletze, ca ma intereseaza si eop mine cum sa facem sa dam jos geamurile fara contactc?Alta intrebare ar fi se pot inchide si deschide din telecomnada masini daca ti apasat pe butonul de inchis deschis mai mult timop???

multumsc

Originally posted by Urs View Post
                          Firul este imobilizat prin "inghesuirea" lui intre perete si alte sigurante si de asemenea l-am pus la iesirea din siguranta de 30A a dezaburirii lunetei si m-am gandit ca in caz de ceva se va topi doar aceasta siguranta. E intr-adevar cu multe semne de intrebare, dar nu renunt la improvizatie, e mult mai bine sa nu mai trebuiasca sa tot pun contactul cand astept pe cineva in masina sau la coborare cand am uitat un geam deschis cateva degete. Capetele firului le-am cositorit si au intrat fortat in ambele parti.

nu se incalzeste firul??nu ai avut probleme,?? cat de gros e? eu am pus unul dar se incalzeste fff repede!!

multumesc
                          Last edited by catalintal; 26 July 2010, 19:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu se incalzeste, probabil ai pus un fir prea subtire, incerca cu unul mai gros facut prntru instalatiile electrice de 220v din casa.

Comment

salutare.ma intereseaza si pe mine un lucru.cum imi dau seama la siguranta de 30A pe unde intra si pe unde iese curentul?am inteles din discutii ca e bine sa legi firul tras de la geamuri inainte de intrarea curentului prin siguranta nu?

Comment

asa este cel mai sigur

Alimentare butoane geam + permanent.jpg
                                cel mai bine va faceti o instalatie si alimentati butoanele direct de la bateria masinii.....va trebuie 4 papuci[(mama) 2 papuci pentru butoane si 2 papuci pentru a conecta siguranta] maxim 2 metrii de cablu(asta depinde pe unde doriti sa veniti cu firele)si o siguranta de 30 A .....din punctul meu de vedere asta este cea mai sigura solutie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google