@URS merge super asa cum a facut urs si nu ia decat 4 minute sa scoti o siguranta sa pregatesti un firicel si apoi sa il bagi in locasurile alea .
Geamuri Electrice, Motor OFF.
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View PostIa spuneti-mi si mei totusi cum fac sa cobor geamurile fara cheie in contact dar sa-mi ramana si proiectoarele pe permanent...
Comment
-
Salut tuturor.in primul rand buna ideea topicului.In al 2-lea rand multumesc celor ce au avut ideea montarii acestui gen de facilitate.Si sa inchei am rezolvat-o si eu week-end ul asta si functioneaza perfect.am avut ceva de lucru deoarece a mea are 2 randuri de sigurante(geamuri fata si spate).Sunt multumit de ceea ce a iesit.Multumesc inca odata celor care au postat aici.numa bine:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
-
Pana la urma cam asa am conectat, si functioneaza de vre-o doi ani.Attached Filespassion 1.5 DCi
Comment
-
rog fiti mai expliciti poate poze, filmuletze, ca ma intereseaza si eop mine cum sa facem sa dam jos geamurile fara contactc?Alta intrebare ar fi se pot inchide si deschide din telecomnada masini daca ti apasat pe butonul de inchis deschis mai mult timop???
multumsc
Originally posted by Urs View PostFirul este imobilizat prin "inghesuirea" lui intre perete si alte sigurante si de asemenea l-am pus la iesirea din siguranta de 30A a dezaburirii lunetei si m-am gandit ca in caz de ceva se va topi doar aceasta siguranta. E intr-adevar cu multe semne de intrebare, dar nu renunt la improvizatie, e mult mai bine sa nu mai trebuiasca sa tot pun contactul cand astept pe cineva in masina sau la coborare cand am uitat un geam deschis cateva degete. Capetele firului le-am cositorit si au intrat fortat in ambele parti.
nu se incalzeste firul??nu ai avut probleme,?? cat de gros e? eu am pus unul dar se incalzeste fff repede!!
multumesc
Comment
-
asa este cel mai sigur
Alimentare butoane geam + permanent.jpg
cel mai bine va faceti o instalatie si alimentati butoanele direct de la bateria masinii.....va trebuie 4 papuci[(mama) 2 papuci pentru butoane si 2 papuci pentru a conecta siguranta] maxim 2 metrii de cablu(asta depinde pe unde doriti sa veniti cu firele)si o siguranta de 30 A .....din punctul meu de vedere asta este cea mai sigura solutie
Comment
Comment