If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut. Cu ce as putea lipi si eu pragurile la masina? eu le aveam prinse in suruburi (asa am luato) insa azi noapte niste betivi probabil sau gandit sa faca misto de mine si mi-au smuls 1 cel pe partea dreapta...si acum nu stiu cum sa-l prind iar gaurile sunt rupte..... Astept raspunsuri. Multumesc.
Poti sa dai alte gauri pe langa cele originale. Trebuie refacut crapatura cu fibra de sticla, sau daca nu e foarte mare poate ajunge doar chituit. Etansat din nou si revopsit.
Pacat pentru ce s-a intamplat!
cel sanitar nu tiine Alin,a zis bine RYCHY88, cu silicon de parbriz. Eu asa le-am pus inainte de integrare..si au stat 5-6 luni asa,nu s-au dezlipit deloc
Eu le-am avut 2ani cu silicon sanitar si nu am putut sa le dau jos intregi.
El alege cu ce le lipeste, importante sa nu mai dea alte gauri ca nu are rost.
mda pana la urma am 1 prieten care le are cu asa ceva mi-a kituit gaurile anterioare si mia dat altele deoarece gaurile pragului s-au rupt foarte urat acum arata binisor ma durut foarte tare cand am gaurit din nou tabla multumesc pentru raspunsuri
si eu le am prinse in gauri, ma durea cand dadeam gauri, acuma vroiam sa scap de gauri insa nu voi mai sacapa, doar sudate IN ARGON... CHITUL NU PREA TINE. Trebuia sa le lipesc de la inceput cu silicon incat acuma dupa ce am dat gaurile de multe ori mi-a venit sa le dau jos sa las mai bine stock, imi pare rau ca am gaurit pragul original nu as mai face asta, acuma e prea tarziu, insa nici vorba sa mai dau si alte gauri langa astea, apa tot se infiltreaza cu totata vaselina ce am bagat-o eu in gauri si siliconul sanitar la suprafata sa protejeze, degeaba, rugina sub prag in jurul gaurilor tot apare.
am dat cu silicon sanitar la baza superioara a pragului, silicon ALB, ca masina, de foarte buna calitate, nu cingo dala ieftin. Astfel nu mai permite ca apa scursa de pe usi sa treaca si pe sub prag.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment