If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se poate face vreo modificare sa-mi pun un smd'uri in farurile mele de ph1 , ca la ph2 ? Prin locasul pe unde intra becul din far sa "aruncam" si un smd .
Nu ma pricep deloc la dinastea, poate sa-mi spuna cineva daca pot sa pun leduri ca in prima poza a lui "user200" in loc de pozitii la ph2 si cu ce modificari? Si cam cat costa o pereche?
Am ph2 si am inteles ca nu trebuie modificat nimic dpdv electric, am sa scot intr-o zi becul de pozitie sa vad ce model de mufa are. Multumesc pentru informatii!
soclul e T10, si becurile sunt exact ca cele din plafoniera. doar le scoti si le pui pe cele cu smd-uri in loc, pentru ca au acelasi soclu. nu trebuie modificat nimic la nici o masina produsa de dacia/reno si nici la alte masini, pentru ca daca are alt soclu se pune bec cu smd cu alt soclu si gata. tot plug and play...
Am gasit o solutie fara prea mare tiganeala , in locasul unde intra becul h4 se mai poate "arunca" si un led , este un patratel mic . Incape perfect un led acolo .
Acum de de unde ma pot lega cel mai aproape cu firele ?
Am gasit o solutie fara prea mare tiganeala , in locasul unde intra becul h4 se mai poate "arunca" si un led , este un patratel mic . Incape perfect un led acolo .
Acum de de unde ma pot lega cel mai aproape cu firele ?
firele de la pozitie cred ca-s cel mai aproape, nu crezi??
nu vad rostul acestei modificari...de ce nu le lasi acolo unde sunt...mai exact sub semnalizre...de la oscilatii poate se dezizoleaza vre-un fir si faci scurt...
In dreptunghiul ala nu ai sanse sa bagi vreun led. Este pentru montarea corecta a becului H4. Uita-te la un bec nemontat, sa vezi "completarea" acelul loc din oglinda.
Corect ce a zis mai sus colegul, sunt marcate locurile unde ar trebui sa fie becul de pozitie in far, dar trebuie sa gauresti (f.f.f.f casant) si sa fixezi soclul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment