"Pozitii" In Far De Logan Ph1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Pozitii" In Far De Logan Ph1

Salut ,

Se poate face vreo modificare sa-mi pun un smd'uri in farurile mele de ph1 , ca la ph2 ? Prin locasul pe unde intra becul din far sa "aruncam" si un smd .

Aveti vreo idee ?
    sigpic

pai tu vrei sa-ti pui un SMD ? sau mai multe ? poza cu becul si asa se vede
    Attached Files

Comment

pai asa am si eu , dar eu vreau in "far" , sa fi-u mai exact , acolo unde intra si becul din far , in oglinzi ... cum au cele de pe ph2

sigpic

Comment

Nu ma pricep deloc la dinastea, poate sa-mi spuna cineva daca pot sa pun leduri ca in prima poza a lui "user200" in loc de pozitii la ph2 si cu ce modificari? Si cam cat costa o pereche?

Comment

am eu perechea la 30 lei cu transport inlcus prin posta, si doar le montezi. nu se face nici o modificare, nimic.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cum adica doar le montezi?Si unde anume intra becul?Pozitia sa fie fix langa becul de faza lunga nu langa semnalizare.Asta vrea.Ca la PH2
            sigpic

Comment

omu a intrebat de pret, nu stiu ce 'ph' are. de mutat nu se poate, sau cel putin nu vad solutia...
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Am ph2 si am inteles ca nu trebuie modificat nimic dpdv electric, am sa scot intr-o zi becul de pozitie sa vad ce model de mufa are. Multumesc pentru informatii!

Comment

soclul e T10, si becurile sunt exact ca cele din plafoniera. doar le scoti si le pui pe cele cu smd-uri in loc, pentru ca au acelasi soclu. nu trebuie modificat nimic la nici o masina produsa de dacia/reno si nici la alte masini, pentru ca daca are alt soclu se pune bec cu smd cu alt soclu si gata. tot plug and play...

Comment

Am gasit o solutie fara prea mare tiganeala , in locasul unde intra becul h4 se mai poate "arunca" si un led , este un patratel mic . Incape perfect un led acolo .

Acum de de unde ma pot lega cel mai aproape cu firele ?
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

sau vezi ca pe spatele farului sint anumite zone pregatite(ca un locas) insa trebuie gaurita cutia si oglinda(e foarte casanta).
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Originally posted by ibogdannn View Post
                        Am gasit o solutie fara prea mare tiganeala , in locasul unde intra becul h4 se mai poate "arunca" si un led , este un patratel mic . Incape perfect un led acolo .

Acum de de unde ma pot lega cel mai aproape cu firele ?
                        firele de la pozitie cred ca-s cel mai aproape, nu crezi??

Comment

nu vad rostul acestei modificari...de ce nu le lasi acolo unde sunt...mai exact sub semnalizre...de la oscilatii poate se dezizoleaza vre-un fir si faci scurt...
                          My ride

Comment

In dreptunghiul ala nu ai sanse sa bagi vreun led. Este pentru montarea corecta a becului H4. Uita-te la un bec nemontat, sa vezi "completarea" acelul loc din oglinda.

Corect ce a zis mai sus colegul, sunt marcate locurile unde ar trebui sa fie becul de pozitie in far, dar trebuie sa gauresti (f.f.f.f casant) si sa fixezi soclul.
                            GL-22-TOF

Comment

cam asa ceva mi-a iesit mie
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google