Problema ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema ....

Azi dimineatza cand sa plec la munca ... inchid portiera si observ ca martorul din bord ce imi arata ca am usa deschisa este aprins ... mai deschid o data si acelas lucru ... nu se stinge ... intr-o fractiune de secunda ma duc cu gandul ca cineva a incercat sa imi traga de usi si numai cupleaza vre-o portiera bine .... deschid toate usile le inchid bine insa problema persista ...dar in momentul in care imi deschid usa de la sofer intensitatea partorului din bord e mai mare cand inchid usa intensitatea lui e un pic mai mica! .......
    are careva vreo idee sau pun mana frumusel pe telefon si fug la service ... ???? O fi de la ploaia de w-e asta si sa am vreun scurt ceva ????
    tot ce e posibil caci e DACIA!!!!

Eu pateam asa destul de des la primul logan, pe dreapta spate. Atunci cand ploua putin, probabil ca intra apa si facea un scurt acolo. Nu e normal sa se intample asta dar vorba ta, nu ne-am luat S-Klasse

Comment

Astept sa o mai incalzeasca vremea pe masina caci am pus-o in loc cu soare daca pana deseara nu se remediaza problema voi merge in service .... sa vedem ...!!!!

Comment

Daca ai garantie eu zic sa mergi oricum in service pentru ca altfel te vei enerva din nou la urmatoarea ploaie.

Comment

Inca o intrebare ... normal daca ar fi un scurt la vreo usa ma refer la senzorul ce il apasa usa cand se inchide nu ar trebui sa nu se aprinda lumina din interior ??? Pt ca la mine lumina din interior ramane aprinsa ca si cum as avea o usa aprinsa ... sau este posibil ca lumina din interior sa se aprinda pe baza martorului din bord ....???

Comment

Nu cred ca se aprinde pe baza martorului din bord.Se aprinde pe baza butoanelor de la usi(alea negre prinse pe caroserie nu pe portiera).

Comment

Este o tanpenie sa se intample ce ziceti voi ... :| ce are voie apa sa ajunga acolo ... faceti scandal la prima revizie ... nici la batrana dacie sau la matiz nu se intampla asa ceva
              sigpicMy ride

Comment

Mi se pare ceva in neregula si nu cred ca e de la ploaie. dar cel mai bine ar fi sa te duci cu ea in sevice daca mai ai garantie.multa bafta si sa postezi cum ai rezolvat.

Comment

Originally posted by alexgame View Post
                  Nu cred ca se aprinde pe baza martorului din bord.Se aprinde pe baza butoanelor de la usi(alea negre prinse pe caroserie nu pe portiera).
                  Io unu nu prea inteleg ce vrei tu sa zici aici. O data ca omul nu a zis ca e de la martorul din bord problema ci ca ala doar se aprinde pentru atentionare si a doua la mana ca butonul este NUMAI pe caroserie, nu e niciunul pe usa.

Comment

Da iuli e butonul ala in cauciuc de la baza pragului ... dar cum iti explici ca ajunge apa acolo? Nu are chedere sau ce? Si in mers chiar si pe ploaie daca te uiti pragul si partea inferioara a portierelor raman uscate ... (uneori) deci nu vad cum aar ajunge apa acolo
                    sigpicMy ride

Comment

La fiecare usa, la prag ai un buton, cu forma de biberon, care si la mine s-a stricat, sunt de proasta calitate, gasesti in targ la vitan duminica, cum intri pe partea stanga, mai pe la jumate, sunt niste domni care vand mai de toate, mi-am cumparat cu 5 ron unul, am luat si de rezerva, e un pic mai greu sa-l scoti, dar merita efortul, decat sa te duci la service sa pierzi cateva ore bune, in 5 minute nu ai ce face.

Comment

Acolo unde este butonul care actioneaza martorul din bord e posibil sa ajunga apa, probabil a trecut apa pe langa protectia de cauciuc pe care o are.

@wildgeo: Lumina sta aprinsa deoarece soft-ul de pe unitatea de control considera ca are o usa deschisa.

Comment

Si in caz ca ti-a intrat apa si acum iti merge, ungi si tu un pic biberonu cu vaselina ca sa nu mai intre, desii nu prea vad sa intre apa pe acolo cu asa jet incat sa patrunda, dar...

Comment

Salut
                            la mine s-a rupt o bucata din urechea rotunda care il tinea in caroserie, si nu se mai stingea martorul de la bord
                            mi-am luat de pe net , l-am inlocuit, dar calitatea celui cumparat lasa de dorit mai ales la modul cum sta prinsa garnitura sub forma de biberon pe santul urechii. Garniturile de la cele originale stau fixe, asta noua joaca in locas.
                            l-am trecut la capitolul consumabile.

Comment

@DeLuXe - iti zic eu cum a intrat apa... la un moment dat, la coborarea din masina, un prieten a lovit butonul ala si l-a scos de tot afara. L-am bagat la loc dar isi facuse un joc si clar ca intra apa

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google