If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Teoretic, printr-un invertor. Practic e absurd sa treci din CC in AC si apoi iar in CC ca sa aprinzi niste leduri.
hmm , sincer nu am inteles absolut nimic , nu prea le am cu partea electrica . Pe mine ma intereseaza sa aprind ledurile alea din spot , de la plafoniera de la uch de la orice ... aprinse sa fie . Deci ? sunt niste kkt'uri de led'uri nu cred ca solicit instalatia sau ceva ...
Salut.
Eu vad ca se alimenteaza la 220v..........deci nu cred ca merge sa le aprinzi fara invertor.Au sigur ceva rezistente acolo in acel spot,sa reziste la 220v
ps:e posibil sa ma insel.........cei care cunosc rog a ma corecta
Numai bine.
pss:ce vrei sa faci cu ele,unde la amplasezi?la proiectoare cumva?
Da la proiectoare , un fel de daylight ... si nu vreu sa fac o tiganie din aia gen leduri de audi sau etc . Astea au o lumina super , si nu pare tiganeala cu ele in proiectoare .
Salut.
Ma gindeam eu ca le vei pune la priectoare...........dar nu stiu ce sa zic de alimentare[ele se alimenteaza practic la 220V.........iar tu la masina ai 12V........poate sunt baieti de pe forum care stiu cum se poate face asta.Dar fara invertor nu vad cum.
Numai bine.
Pai ii cer vanzatorului spoturi cu led'uri de 12v si cu soclu MR16 sau nu mai conteaza soculu daca e de 12v ? Adica soclu sa fie cu pini .....sa'l pot lega .
da, sunt multe spoturi care functioneaza pe 12 volti (de exemplu cele "pe sarma") am asa ceva acasa, insa sunt cu bec, halogen cred, pe ele srie ca sunt pe 12 v, insa ca sa poata funstiona la 220 v au un traf
deci daca sunt spoturi de casa cu becuri pe 12v, de ce nu ar fi si cu leduri
ps: dupa ce le pui in locul proiectoarelor, izoleaza foarte bine in spate, buna ar mai fi o mufa, asta ca sa nu prajesti ceva pe acolo
daca iti este usor sa le desfaci (adica sa vezi cablurile din interiorul becului) atunci poti sa le lipsesti cate 3 sau 4 ---LED---LED---LED--rezistenta-- si sa scoti piesele inutile(condensatori sau alte diode sau rezistente). S-ar putea sa fie deja lipite... Pentru rezistenta uite aici un calculator... http://ledcalculator.net/default.asp...=14,3.0,33,4,0
Daca nu poti sa desfaci spotul ... atunci eu zic ca nu ai sanse sa il aprinzi pe masina in siguranta, mai ales la exterior.
Nu sunt eu in masura desfac un spot , iar apoi sa'l modific pe acolo pentru a fi ok cu instalatia masinii . Maine ma duc sa cumpar 2 spoturi cu led'uri de 12v ,cel mai simplu . Revin cu rezultatul .
De unde ar fi cel mai ok sa leg ? Precizez ca le pun pe post de proiectoare .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment