Cum Alimentez Un Spot Cu Leduri ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Alimentez Un Spot Cu Leduri ?

Pot lua curent de la pozitii pentru a lumina doua spoturi cu leduri ... ? Am niste spoturi Vito cu 18 leduri , pe ele scrie :

JDR LED
    18*0.1W E27
    220-240V/50-60Hz

Se alimenteaza prin 2 pini , ca un led simplu ... cam asa arata :
    sigpic

Teoretic, printr-un invertor. Practic e absurd sa treci din CC in CA si apoi iar in CC ca sa aprinzi niste leduri.

Comment

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
      Teoretic, printr-un invertor. Practic e absurd sa treci din CC in AC si apoi iar in CC ca sa aprinzi niste leduri.
      hmm , sincer nu am inteles absolut nimic , nu prea le am cu partea electrica . Pe mine ma intereseaza sa aprind ledurile alea din spot , de la plafoniera de la uch de la orice ... aprinse sa fie . Deci ? sunt niste kkt'uri de led'uri nu cred ca solicit instalatia sau ceva ...

Multumesc
      sigpic

Comment

Salut.
        Eu vad ca se alimenteaza la 220v..........deci nu cred ca merge sa le aprinzi fara invertor.Au sigur ceva rezistente acolo in acel spot,sa reziste la 220v
        ps:e posibil sa ma insel.........cei care cunosc rog a ma corecta
        Numai bine.
        pss:ce vrei sa faci cu ele,unde la amplasezi?la proiectoare cumva?
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Da la proiectoare , un fel de daylight ... si nu vreu sa fac o tiganie din aia gen leduri de audi sau etc . Astea au o lumina super , si nu pare tiganeala cu ele in proiectoare .
          sigpic

Comment

Salut.
            Ma gindeam eu ca le vei pune la priectoare...........dar nu stiu ce sa zic de alimentare[ele se alimenteaza practic la 220V.........iar tu la masina ai 12V........poate sunt baieti de pe forum care stiu cum se poate face asta.Dar fara invertor nu vad cum.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

Aha , am inteles , o sa caut alta alternativa . Mai astept raspunsuri ... poate o pot rezolva fara invertor .
              sigpic

Comment

daca vrei direct la 12V ai nevoie de leduri cu soclu MR16 si nu GU10 (230V)
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

deci daca cumpar doua spoturi led cu socul MR16 le pot lega fara probleme la plafoniera , bricheta etc ?
                  sigpic

Comment

Poti dar sa fie spoturi pe 12V.
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Pai ii cer vanzatorului spoturi cu led'uri de 12v si cu soclu MR16 sau nu mai conteaza soculu daca e de 12v ? Adica soclu sa fie cu pini .....sa'l pot lega .
                      sigpic

Comment

Nu conteaza soclul numai sa fie spot de 12V.
                        I HAVE A !sigpic
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

da, sunt multe spoturi care functioneaza pe 12 volti (de exemplu cele "pe sarma") am asa ceva acasa, insa sunt cu bec, halogen cred, pe ele srie ca sunt pe 12 v, insa ca sa poata funstiona la 220 v au un traf
                          deci daca sunt spoturi de casa cu becuri pe 12v, de ce nu ar fi si cu leduri
                          ps: dupa ce le pui in locul proiectoarelor, izoleaza foarte bine in spate, buna ar mai fi o mufa, asta ca sa nu prajesti ceva pe acolo
                          sigpic

Comment

daca iti este usor sa le desfaci (adica sa vezi cablurile din interiorul becului) atunci poti sa le lipsesti cate 3 sau 4 ---LED---LED---LED--rezistenta-- si sa scoti piesele inutile(condensatori sau alte diode sau rezistente). S-ar putea sa fie deja lipite... Pentru rezistenta uite aici un calculator... http://ledcalculator.net/default.asp...=14,3.0,33,4,0

Daca nu poti sa desfaci spotul ... atunci eu zic ca nu ai sanse sa il aprinzi pe masina in siguranta, mai ales la exterior.

Comment

Nu sunt eu in masura desfac un spot , iar apoi sa'l modific pe acolo pentru a fi ok cu instalatia masinii . Maine ma duc sa cumpar 2 spoturi cu led'uri de 12v ,cel mai simplu . Revin cu rezultatul .

De unde ar fi cel mai ok sa leg ? Precizez ca le pun pe post de proiectoare .
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google