Buna ziua vreau sa montez macarale elctrice pe spate. Am macaralele am butoanele. Ma poate ajuta cineva cu idei/sfaturi cum sa le leg la curent ?
Geamuri electrice spate logan PH 1 .Cum se leaga?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
vezi aici poate te inspira. desi e pt butoanele fata, butonul cred ca functioneaza la fel, firele ar trebui sa le legi la fel. din pacate nu mai am manualul de service sa-ti spun exact ce fir unde sa legi, dar sper ca te prinzi din schemele postate de Cristi...
Ionuț Tiberiu si-a cumparat toate cele necesare ca sa-si monteze geamurile electrice pe usile fata si ii multumesc, pe aceasta cale, ca a ...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by bigdan View PostPostu 6 chiar ma lasa rece ... o sa caut un electrician. Eu cautam pe cineva care chiar se pricepe sa mi spuna care fir trebuie legat unde...probabil poza aia o gaseam si eu pe net.
Oricum se poate inchide.Nu mi a fost de folos!
ca nu ti-a fost tie de folos, asta e, altora poate le-o fi de folos. o sa caut eu pe-acasa daca mai am schema de legaturi cu explicatii, de cand am facut modulele pentru comanda geamurilor de pe portiere, ca locul ala in mijloc e prost ales, mai ales daca ai copii mici in masina si-ti calca butoanele in picioare. daca mai gasesc schemele, le pun aici, cu poza si explicatie, daca nu, ghinion, vorba unui prea cunoscut (din pacate) prof de fizica...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
- Likes 1
Comment
Comment