Proiectoare Plus Faza de Drum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru ce sa le folosesti daca afara e vreme buna si vezi oricum fara ele ?Pe mine unu ma deranjeaza cand vad pe unu noaptea ca vine spre mine si cu proiectoarele aprinse.Du-te in orice tara "eu" sa vezi cum circula oameni de acolo, cand aprind ei proiectoarele si cand nu , si in cazu in care il vezi pe unu intr-o zii cu soare dincolo si cu proiectoare aprinse nu te speria e roman ca si noi si arata doar ca a avut bani sa-si puna si proiectoare.Scuzati de offtopic.
    On-topic.:@alex86 daca gasesti un electricean bun iti poate rezolva problema.Si nu cred ca daca sunt setate sa se aprinda odata cu faza lunga sa nu le mai poti folosi pe faza scurta ( conditi meteo nefavorabile ) totu depinde de omu la care te duci.
    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Treaba se face elegant cu doua relee sau doua diode de putere, pt cine vrea, o sa pozez o schema, dar nu are rost aceasta modificare. pana la urma politistul are legea de partea lui si daca vrea, poate da amenda pt folosirea necorespunzatoare a luminilor. oricum nu vad rostul unor becuri ce bat maim 10m in fata masinii, cand la 36km/h, acei 10m se parcurg intr-o secunda, deci groapa chiar daca o vezi, tot dai in ea. plus ca pe vreme frumoasa, pe unii chiar deranjeaza proiectoarele. maine vine si schema, daca intre timp nu se prinde nimeni cum se face, azi nu mai am cum, ca nu mai sunt baterii la camera
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by alex86 View Post
        Vreau si eu sa ma ajute cineva cu o modificare. as vrea ca la aprinderea fazei de drum sa se aprinda si proiectorele fara sa mai umblu la butonul lor. mai exact aprind farurile pe faza de intalnire sa am aprinse doar farurile iar cand dau faza de drum sa am si proiectoarele aprinse. cum as putea face asta?
        Ar trebui facuta o legatura in paralel a proiectoarelor cu faza de drum a farurilor. Sincer nu te sfatuiesc sa faci improvizatii, ca poti sa iei si foc (masina). Mergi la un electrician, pt ca ar trebui montat si un releu de protectie suplimentar. Indicat ar trebui sa folosesti un buton de comutare:
        - pe o pozitie sa mearga proiectoarele cum vrei tu
        - pe cealalta pozitie sa aiba functionare originala de fabrica.

Parerea mea ca vrei aceasta modificare, pt efectul pe care il au flash-urile. Esti "vazut" altfel din fata cand se aprind inca 2 faruri la faza lunga.
        Last edited by McKlaud; 17 April 2008, 01:20. Reason: completare

Comment

Cred ca se poate inchide aici.

Comment

Cine are schema pentru aprinderea proiectoarelor simultan cu faza lunga, rog sa o posteze.Am vazut pe forum colegi care au aceasta modificare.

Comment

cand nu ai ce face gandesti probabil la prostii.... gandestete si la ceilalti participanti la trafic... e tare misto cand ei in ochi fara rost proiectoarele (de ceata) ale celui ce vine din fata mai ales in curba inchisa daca ,,ideea'' ta era atat de buna si nu creata ar fi fost folosita de mult de proiectanti amenda este frumusica +3 puncte de penalizare si nu mai zic de obraz In alta ordine de idei daca te simti jignit dorinta mea nu a fost asta ci doar de a te atentiona ca nu este bine ceea ce vrei sa faci. dintr-un astfel de motiv chiar intr-o curba inchisa in urma cu vreo 15 ani nu am vazut decat f. tarziu un bicilist si a trebuit sa sar peste un sant ca sa nu-l omor si m-am ales cu masina tandari

daca ideea ta este asa de buna cum crezi si nu creata de ce oare nu si-au insusut-o proiectantii. gandestete la ceilati participanti la trafic nu mai zic de amenda si pcte de penalizare e misto sa iei in ochi proiectoarele (faruri de ceata) de ce oare le-o zice asa? In urm cu vreo 15 ani din acest motiv am vazut f. tarziou un biciclist si a trebuit sa ies in decor ca sa nu-l omor si m-am ales cu masina tandari. inca nu am aflat cine-i nesimtitul si nu ma refer la biciclist daca voi afla vreodata am sa-i mutumesc f. f. tare.
              Last edited by radu cornel; 6 October 2010, 11:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

fleshuri cu faza lunga si proiectoare

alex86...mai bine faci asa: cand dai fleshuri cu faza lunga, in acelasi timp sa ti se aprinda si proiectoarele, nu incomodeaza pe nimeni la drum atata timp cat nu stau aprinse in permanentza si nu sunt necesare, asa am facut eu si celelalte butoane le am libere si le folosesc atunci cand imi sunt necesare
                iar pe timp bun nu e recomandat sa mergi cu ele aprinse, indiferent ca e seara sau noapte, decat atunci cand vizibilitatea scade
                Last edited by Bleizer; 6 October 2010, 11:14.
                lipsa text

Comment

360lei+3 Puncte= asta daca folosesti proiectoarele atunci cand nu trebuie, eu unul sunt patit
                  sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

si carne multa de la cei pe care ii "orbesti". Si daca ai norocul sa dai de unu mai nebun ai sansa sa te bage in sant. Eu am un prieten care e sofer de masina mare si daca il orbeste ala din fata are obiceiul uneori cand e nervos sa traga scurt stanga de volan.
                    sigpic

Comment

din contra nu prea foloseam faza de drum mai ales in oras, mai mult mergeam pe proiectoare si asa sau inervat domni politisti, ca ii orbesc pe cei din trafic doar cu proiectoarele, si ele sunt normale din fabrica nu au xenon sau alt ceva dar de legea e lege si ele se folosesc numai in anumite conditi....dar multi nu o respecta
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

eu si taicamiu mergem toata ziua cu pozitia cu proiectoare .. eu de 4 luni nu am patit nimica ... taicamiu de 5 ani la fel , nu a patit nimica...si din cate stiu l-a oprit de vreo 4 ori dar niciodata pentru proiectoare

Comment

Loganeee, dai de un PACALICI in trafic, te opreste, hop si amenda si cu puncte
                          colegule Alex, respecta legea ca sa nu ai dureri de cap!
                          lipsa text

Comment

Pe mine ma deranjeaza lumina proiectoarelor de ceata folosite de ceilalti participanti la trafic pe vreme buna. Cel mai deranjant este folosirea lor fara lunimile de intilnire. Mergind pe ideea "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face" eu nu folosesc proiectoarele de ceata decit in caz de vreme urita.
                            Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

Originally posted by crull View Post
                              Cine are schema pentru aprinderea proiectoarelor simultan cu faza lunga, rog sa o posteze.Am vazut pe forum colegi care au aceasta modificare.

Ori eu nu am scris bine ori voi nu ati inteles, domnul Radu Cornel a inteles gresit si toti ati sustinut aceeasi idee. Daca e faza lunga + proiectoare inseamna ca nu am pe nimeni in fata , deci pe cine deranjaza? Inca o data e vorba de faza lunga + proiectoare.

PS: Si eu sunt total impotriva celor care merg cu faza de intalnire( faza scurta) si proiectoarele aprinse, dar eu nu asta vreau.

Comment

Poate ajuta pe cineva...tot legat de proiectoare si faruri este
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google