Garantie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie Logan

Salut tuturor!!!
    poate ma lamureste si pe mn cineva: sloganul meu are cca 7000 km si vreau sa ii fac sch de ulei. Daca nu il fac intr-un service autorizat dacia imi pot pierde garantia???
    Va multumesc anticipat

Ai citit manualu si contractu de garantie... deci daca vrei tu sati faci acum un schimb la 7000 cred ca da merge , dar oricum la 15000 sau un an trebuie sate duci in service ca pierzi garantia

sigpic

Comment

EVIDENT!!!
      Dar de ce nu faci schimbul intr-un service autorizat?

Comment

Iasa la jumate de pret daca sil face singur nu vrea sa le dea bani celor de la reprezentanta
        sigpic

Comment

@boris: Eu de fapt vroiam sa-i sugerez lui bestmarlanu sa-si faca ORICE reparatie, intretinere, etc. NUMAI intr-un service autorizat. Mai ales ca masina este in garantie.
          Si raspunsul (parerea ta) la intrebarea lui era ...

Comment

Atata timp cat pui filtru de ulei original Dacia si nu lasi urme de ulei pe scut, se poate schimba si in alta parte.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei, cam greu sa nu lase urme de ulei pe scut...la mine au cam lasat, si reviziile sunt facute intr-un service autorizat.

Comment

Daca se umbla cu grija, se demonteaza scutul sau se scoate uleiul pe la joja nu apar urme.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai asa au lucrat, au dat scutul jos, au scos uleiul si apoi filtrul de ulei, dar tot a curs pe motor...si ulterior pe scut, dupa ce l-au montat

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google