Suspensie Ta Tehnix Reglabila De Renault Clio 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suspensie Ta Tehnix Reglabila De Renault Clio 2

Acum o saptamana am cautat peste tot daca se potriveste suspensia de Clio 2 pe logan...nu am gasit prea multe raspunsuri asa ca am riscat. Am comandat o Reglabila Ta Tehnix de clio 2. PE stape merge totul perfect, inca coboara foarte mult chiar si cu reglajul la maxim ridicat. Se poate face un reglaj mai mare, in jur de 50lei la un strungar.
    Pe fata nu mi-a mers o gaura de la telescop, diferenta de cativa milimetrii, am tras o fuga la nea strungar si mi-a modificat putin gaurile. O sa pun cateva poze cu ce trebuie modificat si cum le-am facut eu.

Sfatul meu : Decat sa umblati cu arcuri taiate..si telescoape intarite, mai bine strangi 300e si ai terminat treaba !

In concluzie cu foarte mici modificari merge suspensia de Clio 2
    Attached Files
    I My Honda !

bv man...ai facut treaba buna ;)
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

ai incercat si ai castigat o reglabila pe masina ta si cateva zeci de loganisti recunoscatori. si eu am intrebat daca merge reglabila de pe clio 2 dar nimeni nu garanta.
      asteptam cat mai multe informatii utile care sa ne ajute si pe noi

Comment

Sunt curios arcul spate cum arata,pune niste poze cu ele montate te rog

L.E...mai poti vira?
        Last edited by matheo66c; 27 September 2011, 23:07.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

Desteapta treaba, dar pune si tu mai multe poze...sa vada si ochii nostrii!! bafta
          sigpic

Comment

arata foarte bine . Cat a costat suspensia ? cred ca racelandul de clio iasa mai ieftin .
            Si reglabila de la KW coboara destul de mult spatele chiar si pe reglajul maxim de inaltime ...dar nu atat de mult ) , vad ca e cam exagerat totusi .
            Last edited by Cristi_Xp; 27 September 2011, 23:49.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

foarte interesant.oare la logan mcv ce se potriveste de la renault ,si care model de renault..ca si eu caut de vreo 2 ani si nimeni nu stie ...in zonacrepusculara de la noi.
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Sincer,de 300e lucrez la un air ride..masurata/calculata..nu la risc

my 2 cents
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

in poze e lasata maxim. Nu pot vira cu gumele astea. 195/55 fata

maine mai multe poze ca nu am avut timp de poze azi.
                  300e a costat suspensia , a meritat.
                  I My Honda !

Comment

Interesant dar sorcova mea ar fi sa o fac sa se ridice in anumite cazuri.La ce transee experimentez as vrea altceva.Sunt curios totusi cum se comporta o masina asa modificata,viteza in curba sau frinare avind in vedere ca nu a fost proiectata pt asa ceva.
                    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Foarte misto,dar nu mai bine bine modificai gaura de sus,si puteai modifica si unghiul de cadere dupa acea??
                      App,nu cautasi destul,daca stiai puteai comanda o suspensie de clio 2bicorp 1,2 16v care are aceasi distanta si pe fata la suruburi.
                      sigpic

Comment

m-am gandit la asta dar mi-a fost frica sa nu le fac gaurile diferite si sa stea ca naiba
                        I My Honda !

Comment

Astept pozele ca sunt curios ce a iesit acolo......pai orcum si jos daca sunt aiurea nu e de bine....dar vad ca nu sunt facute la mana ci pe o masina,ar fi trebuit sa iasa bine.
                          sigpic

Comment

matheo66c - Fiecare dupa calculele lui. Astept sa vad ce o sa iti iasa. Bafta multa !
                            I My Honda !

Comment

poze... acum este lasata aproape maxim. mai merge lasata 3 cmd ar nu mai am unde. sunt 4 cm de la prag la asfalt si aprox 2 de la scut la asfalt...O sa o mai ridic putin ca frec toate speedbumper-ele
                              Attached Files
                              I My Honda !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google