Foarte misto arata cu suspensia asta, dar poti s-o ridici cat de cat sa circuli si iarna? sau tre sa montezi iara telescoapele si arcurile celelalte?cat merge ridicata?
Suspensie Ta Tehnix Reglabila De Renault Clio 2
Collapse
X
-
Originally posted by pervert_dory View PostFoarte misto arata cu suspensia asta, dar poti s-o ridici cat de cat sa circuli si iarna? sau tre sa montezi iara telescoapele si arcurile celelalte?cat merge ridicata?
pot vira fara probleme..nu atinge deloc.
SDP ti-am dat PM pe celalalt forumI My Honda !
Comment
-
-
Originally posted by stefi_sezione View Postmerge ridicata destul. Nu o sa am probleme la iarna.
pot vira fara probleme..nu atinge deloc.
SDP ti-am dat PM pe celalalt forum
Comment
-
-
am topic dar nu am mai postat de mult timp. Din respect pentru userii de pe acest forum o sa postez si pe topic.
Am intampinat o mica problema, amortizoarele de Clio sunt cu 1cm mai lungi si vor troncanii putin cand e ridicata. Asa ca am schimbat tamponul de sus cu unul de Golf 3, putin mai gros si problema sa rezolvat.I My Honda !
Comment
-
-
cand e lasata, e destul de tare...nu la fel de tare ca suspensiile intarite la " neica" dar e totusi destul de tare. cand e putin mai ridicata e perfecta. dar daca o ridici pe la jumatate e la fel de moale ca cea de fabrica si inaltimea e la fel.
La cat costa, face toti banii ...I My Honda !
Comment
Comment