Suspensie Ta Tehnix Reglabila De Renault Clio 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu va grabiti, macar daca tot am riscat, va spun si voua totate probleme pe care le voi intampina. dupa ce vedeti ce probleme am eu, si analizati atunci decideti daca merita sau nu. pana acum pentru mine merita, ramane de vazut..
    I My Honda !

Comment

pot aduce reglabila de clio normal undeva la maxim 220 eur cu tot transport in Romanica,nu e Ta Technix,dar e tot calitatea aia .Daca va intereseaza sa va strangeti mai multi o sa fie ceva discount la transport ,poate chiar merge negociat un pret de la 10 buc in sus .
      Last edited by Cristi_Xp; 6 October 2011, 00:12.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu as fi interesat daca se poate monta doar cu modificarea minima facuta de colegu.
        cat de greu se regleaza cursa la suspensie, se regleaza usor sau e destul de incomod?
        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Senior VYP,cu o cheie olandeza si ridicata pe cric,plus roata data jos din ce stiu si am vazut la colegul Stefi

Modificarile nu sunt foarte majore din ce am vazut, le poti face si tu daca ai un strungar si un frezor bun .
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

Poti sa faci modificarea si cu bormasina, dar e mai bine pe strung ca iti face si gaura din partea cealalta identica. Se regleaza foarte usor, deocamdata, fiind noua, sper sa nu apara probleme la reglaj p viitor..
            I My Honda !

Comment

Foarte frumoasa, sa ne tii la curent!
              ce semodifica mai exact? diametrul gaurii?
              Last edited by 89.MIR; 7 October 2011, 00:17.
              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

@stefi_sezione ne poti ajuta cu o poza in care apar arcurile spate?
                sigpic

Comment

Arata foarte bine masina cu aceasta suspensie. Intrebare ce roti ai pe masina si ce cauciucuri? Sunt interesat de aceasta suspensie doar ca la mine rotile sunt mai mari

Comment

Salut. In loc de largit gaura, nu se putea da o gaura la 52mm? TaTehnix-urile au distanta intre gauri de 58mm.
                    sigpic

Comment

o varianta mult mai ieftina decat kw-ul.....
                      oricum arata maxim trantita jos masina ....pana in primavara o sa achizitionez si eu una !
                      ce intrebare am eu la tn cand e trantita blana masina topaie la viteza??? sau pur si simplu e rigida si atat???
                      ms frumos si inca odata maxima masina si multi km fara incidente!!!!!

Comment

salut...arata super masina lasata maxim...
                        cum se mai comporta suspensia acum dupa mai bine de jumatate de an? presupun ca pe perioada iernii ai folosit-o tot pe asta? poze cu ea ridicata nu ai mai pus...
                        ca sa fac eu o comparatie, vreau sa te intreb ceva, eu acum pe masina am arcuri h&r cu amortizoare stoc...suspensia ta coborata la un nivel apropiat de cat coboara h&r e mai moale sau mai dura? asta in cazul in care ai mers cu h&r

si o alta intrebare..de unde ai cumparat suspensia?

noroc
                        0.9 tce SL plus

Comment

Dupa mai bine de jumatate de an NU am nici cea mai mica problema cu ea, am facut iarna cu ea pe masina, ridicata cam pe la jumatatea reglajului (destul de lasata, am ramas suspendat de n ori). Ca duritate fata de arcuri H&R nu stiu ce sa zic pentru ca nu am mers cu o masina care sa aiba doar arcuri.
                          I My Honda !

Comment

zi`le si la oameni , topaia lasata ?

Comment

DA! Nu recomand mersul cu ea lasata maxim daca suferiti de coloana , glumesc, pe bune acum, e normal sa nu mai lucreze suspensia din moment ce mai ai doar 3 cm de la prag la pamanat. Cu setup-ul de acum sunt foarte multumit. am rificat-o la 5 cm (prag-asfalt) si simt ca e alta masina, acum lucreaza. deci mare atentie cum va jucati cu ea. Mai jos...mai tare..mai sus mai moale !
                              I My Honda !

Comment

dar pune si tu o poza cu masina ridicata sa vedem si noi...stiu si eu pe cineva cu sustensie ta tehnix pe un golf 4 da foarte bine...nu stiu de ce nu fac astia si pentru logan ca s-ar vinde ca painea calda

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google