Am un amic ce detine un Logan 1,5 dci. Cand mai da in gropi are un zgomot in usa din spate...cam deranjant. Ce poate fi? Cum il poate rezolva?
Zgomot In Usa Dreapta Spate.! :(
Collapse
X
-
Hai ca iti zic eu ce e ca si pe mine ma scoate din minti. Stati unu in spate si tineti centura din dreapta blocata si bine intinsa si o sa vezi ca nu mai face zgomot. E de la centura nu de la usa, 'tui mama ei de centura ca 3 luni m-am tot gandit ce bate asa.
Cineva zicea pe aici ca a desfacut-o si a uns ceva pe acolo. Eu o sa merg la service ca doar e in garantie. Mi-a mancat nervii zgomotul ala.
-
Centura din spate sau de la pasageru din fata?
Comment
-
Cand doi se cearta al treielea castiga , adica eu asa ca eu zic ca e centura de la mijloc
ah ce gandire mcevista am ...
deci e una dintre centuri , mai exact bila din cupla care in caz de accident blocheaza centura si nu te lasa sa gusti din bord sau tetiera(dupa caz)
PS. sititi ca circula o teorie , cum ca la logan totul se aude invers adica un zgomot in fata dreapta provine de undeva din stanga spate...
sigpic
Comment
-
O sa incerc azi sa vad ce suna. Merci de sfaturi...eu ma gandeam sa desfac usa sa ma uit la ea ca era inebunit omulLast edited by r3duc; 12 April 2008, 11:17.
Comment
-
La mine cand nu e asezata bine centura de la pasager din fata se aude cum bate si tot din spate mi se parea, faza era ca doar cand eram singur in masina, prietena zicea ca am pitici, ca nu se auzea cand era si ea in masina. Incearca sa cuplezi centura pasagerului.
Comment
-
Comment