M-am lasat pagubas cu toba finala .. prea mare bataie de cap .. itp etc etc ... am vazut la cineva ornament toba borla (care se aude cum vreau eu ... ceva intre evacuare finala sport si stock) ... daca aveti cunostinta de asa ceva ... as vrea un site cu ornamente borla sau ceva din inox in orice caz ...
Tips Evacuare
Collapse
X
-
Eu am tips borla, luat de la pilot stefanesti, 130 ron cu montaj cu tot. Are un an si ceva si e ca nou.
COD P048-2Last edited by sorin_pss; 12 April 2008, 12:56.
Comment
-
Eu am tips borla ... la turatie mare se aude. La mine e sudat pe toba originala
Comment
-
Un coleg de-al meu avea pe un opel astra o toba sport, de asta care huruie, si zicea ca la drumuri lungi, il apuca durerea de cap, asa ca a scos-o. un ornament de toba ar merge, dar zgomot....
va dau eu un pont pentru zgomot placut, care se aude doar in vitezele 1, 2 si 3: luati-va un dci! pentru ca dupa ce ati dat a 4-a, nu se mai aude nici un zgomot, ai "viteza de croaziera" mare cu zgomot redus, iar cand mergi mai incet prin oras si vrei sa pari "baietas", e zgomotul motorului diesel deosebit, asa ca... (dieselarii stiu despre ce vorbesc)Last edited by huzzy1981; 12 April 2008, 17:28.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Da lucianitos, de tractor asa cum zici tu. mai bine de tractor bine acordat decat de picamer descentrat. crede-ma, sau macar fa o incercare; la un drum lung, o sa iti crape capul de huruitul tobei sport. prin oras merge, ca na, asa e unii, vor sa iasa in evidenta macar prin zgomot daca nu au prin ce altceva dar in afara....
oricum, fiecare cu ce ii place. eu unu` prefer doar un ornament frumos, cu toate ca nu am nici unu`pus, e toba asa cum e ea...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment