dilema sirena piezo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dilema sirena piezo

Am tot cauta info pe net, am intrebat in dreapta si in stanga, nu m-a lamurit nimeni, asa ca intreb si aici, poate poate.
    Stiu ca nu e marca potrivita dar ....
    As vrea sa leg, la un Fiat Ducato 1.9 diesel, o sirena piezo, ceva gen asta https://sigmanortec.ro/Sirena-alarma...IaAje6EALw_wcB , deci care consuma putin de tot, la semnalizare (din anumite motive nu imi mai canta sirena de la alarma dar ea merge, becurile semnalizarilor clipesc). Intrebarea mea este daca este ok, daca nu cumva sirena se va bate cumva cap in cap cu releul de semnalizare sau cu alte componente, sau va merge bine si asa, fara sa fac alte modificari. Normal, daca merge bine fara alte modificari , o sa puun un intrerupator pe distanta bec semnalizare-sirena, ca sa nu imi piuie si in mers cand semnalizez si alarma este off.
    Mersi fain

Nu mai bine o legi în locul sirenei existente ce e defectă ?! (De ce vrei să te scarpini la urechea stângă cu piciorul drept ?)

Alimentează, pe bornele bateriei, sirena nouă de probă, în ritmul semnalizărilor și vezi dacă obții ceva - o să fie un miorlăit în cel mai bun caz
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

chiar blond/a nu sunt...am incercat initial metoda ta cu alta sirena DAR nu se auzea nimic.....posibil ca alarma, atunci cand am taiat sirena initiala, sa fi intrat in silent mode automat (am citit ca sunt alarme care au obiceiul asta cand se intampla una alta), deci e posibil dinspre unitatea centrala a alarmei sa nu mai plece curent/semnal spre partea cu sirena. Si ca sa scot alarma de pe silent mode (daca a intrat in el) nu am gasit nimic, sistemul avand ceva ani vechime si brand mai putin cunoscut. Acum singura solutie care mi-a venit ca sa faca zgomot este sa leg sirena de semnalizari

Comment

Salut,
        Referitor la “…un Fiat Ducato 1.9 diesel …” NU ai precizat anul de fabricatie al masinii, din cate stiu motorul 1.9 diesel s-a pus pe Fiat Ducato 230 10 DHX de 66 kW si DJY de 50 kW fabricat intre 1998-2002 dar si pe Ducato 290 10 fabricat intre 1989-1994 restul modelelor avand motoare de la 2.0 in sus, iar asta poate sa conteze pentru “… Si ca sa scot alarma de pe silent mode (daca a intrat in el) nu am gasit nimic, sistemul avand ceva ani vechime si brand mai putin cunoscut. …”

Originally posted by zodrac2003 View Post
        ... Normal, daca merge bine fara alte modificari , o sa puun un intrerupator pe distanta bec semnalizare-sirena, ca sa nu imi piuie si in mers cand semnalizez si alarma este off.
        Despre acest “montaj” chiar nu stiu asa ca intreb doar din curiozitate si putin retoric ce \cum “activeaza” sirena asta pusa prin buton la semnalizare “… deci e posibil dinspre unitatea centrala a alarmei sa nu mai plece curent/semnal spre partea cu sirena. Acum singura solutie care mi-a venit ca sa faca zgomot este sa leg sirena de semnalizari”
        Attached Files

Comment

Originally posted by Gil26 View Post
          Salut,
          Referitor la “…un Fiat Ducato 1.9 diesel …” NU ai precizat anul de fabricatie al masinii, din cate stiu motorul 1.9 diesel s-a pus pe Fiat Ducato 230 10 DHX de 66 kW si DJY de 50 kW fabricat intre 1998-2002 dar si pe Ducato 290 10 fabricat intre 1989-1994 restul modelelor avand motoare de la 2.0 in sus, iar asta poate sa conteze pentru “… Si ca sa scot alarma de pe silent mode (daca a intrat in el) nu am gasit nimic, sistemul avand ceva ani vechime si brand mai putin cunoscut. …”

Despre acest “montaj” chiar nu stiu asa ca intreb doar din curiozitate si putin retoric ce \cum “activeaza” sirena asta pusa prin buton la semnalizare “… deci e posibil dinspre unitatea centrala a alarmei sa nu mai plece curent/semnal spre partea cu sirena. Acum singura solutie care mi-a venit ca sa faca zgomot este sa leg sirena de semnalizari”
          Salut , nu cred ca are mare importanta anul, dar din talon , al meu melc (autorulota ) fiat ducato zice ca e din 2003, si 1.9 diesel (ca o fi mai vechi de 2003 dar prima inmatriculare e in 2003, e alta discutie, se poarta si asta).....cum spus mai sus (cred), sistemul de alarma nu e din fabrica, e montat dupa......el, sistemul de alarma (senzoriii interni din spatiu locuit si cabina sofer functioneaza pt ca daca armez alarma si apoi deschid usa, semnalizarile clipesc, doar ca sirena pusa dupa ce am scos-o si apoi pusa la loc nu mai piuie) functioneaza, trebuie doar sa ii adaug si ceva sa faca zgomot..si daca pun alta sirena tot nu face zgomot am tras concluzia ca pe traseul unitate alarma centrala-sirena , din diferite motive, nu vine ceva ce ar trebui sa vina (curent/impuls/etc)....asa ca m-am gandit sa alimentez o alta sirena din semnalizarile care clipesc daca e deschisa vreo usa dupa ce se armeaza alarma, doar ca nu stiu daca sirena (consumul ei poate, etc) va interfera cu alte chestii ale semnalizarii (releu, siguranta, etc)

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google