Un manual are cineva pentru DDT 2000? Sau tips-uri?
Ddt2000
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by SUPERCAR View PostL-am selectat,am verificat in Device Manager cu ce port se conecteaza interfata OBD-USB apoi am ales din softul DDT2000 acelasi port in cazul meu fiind Com4 si cu toate astea tot nu merge.
Sa zica cineva care sunt pasi de urmat ca sa te poti conecta la masina.
Cele pe CAN au integratul elm327!
Comment
-
1,5 dci
.... Inainte sa-mi cumpar logan mi-am luat o interfata KK/L made in China pt
VAGCOM409.1 si merge super, mai putin CAN ,pt ca nu are.Cand am achizitionat LOGAN-ul am cumparat o interfata seriala cu DDT2000 de pe NET ,laptopul meu neavand port RS232 nu am putut s-o folosesc ,atunci am incercat interfata de vagcom 409.1 si a mers cu soft DDT2000.Problema e ca face diagnoza dar nu am explicatie la defecte imi da doar niste numere,de ex3024- am gasit pe masina mea noua) Are cineva o baza de date cu explicatia acestor numere. Din experienta pe care o am in domeniu,eu fiind tehnician electronist la o reprezentanta de camioane testerul meu de la firma pe langa codul de eroare da si niste explicatii ,destul de amanuntite.
Comment
-
Salutare
@tilix_boss208 - merge interfata derelek pe com la orice logan indiferent de motorizare, diesel sau benzina, nu este obligatoriu sa fie pe USB pt diesel . Eu folosesc una facuta de mine (derelek) pe com si merge super.
@SUPERCAR - driverele de usb le-ai instalat?!
Toate Bune
Comment
-
Originally posted by 99MMH View PostSalutare
@tilix_boss208 - merge interfata derelek pe com la orice logan indiferent de motorizare, diesel sau benzina, nu este obligatoriu sa fie pe USB pt diesel . Eu folosesc una facuta de mine (derelek) pe com si merge super.
@SUPERCAR - driverele de usb le-ai instalat?!
Toate Bune
99mmh - ai schema pt interfata si daca da poti sa mi-o dai si mie?
Comment
-
baza date ddt
are cineva o baza de date pt ddt mai noua? cu toate modulele pentru logan?
ceva in genu celei din poza
eu am una dar e vecheAttached Files
Comment
-
-
Originally posted by tilix_boss208 View PostM-am uitat umpic pe net si am gasit urmatorul lucru! Loganurile diesel merg pe CAN! Ati putea incerca sa o desfaceti si sa vedeti ce integrate are in interior!Daca se poate si o schema(va rog)!
Cele pe CAN au integratul elm327!
Comment
-
Originally posted by z1nedine View Postare cineva o baza de date pt ddt mai noua? cu toate modulele pentru logan?
ceva in genu celei din poza
eu am una dar e veche
imi tb si mie DCM12 L4C71 si AIRBAG_TEMIC_X90Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
Renault Megane 2.2 03/2008 break 1.5dci 76kW FAP business
Comment
Comment